tromaktiko: Εξαγορά Στρατιωτικής Θητείας: Μήπως πρόκειται για εθνική απάτη;

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαγορά Στρατιωτικής Θητείας: Μήπως πρόκειται για εθνική απάτη;



Είναι πραγματικά ευτυχές γεγονός ότι αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του το κίνημα των πολιτών του «Δεν Πληρώνω».
Καλό θα είναι να επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Αλήθεια πόσο άγρια μας μεταχειρίζεται αυτό το κράτος! Πόσο προκλητικό και παράλογο τέλος πάντων είναι αυτό το απρόσωπο κράτος.

Αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας η αδίστακτη εκμετάλλευση θα συνεχίζει να κορυφώνεται σε σημείο παράνοιας.

Πολλοί είμαστε εκείνοι που υπηρετήσαμε στον Ελληνικό Στρατό στα πιο νεανικά και καλυτέρα χρόνια της ζωής μας.
Εγώ προσωπικά, όπως και τόσοι άλλοι, έχω υπηρετήσει δύο χρόνια.

Γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε όλοι για να αναγνωρίσουμε τα στρατιωτικά μας χρόνια για την θεμελίωση μιας σύνταξης όταν μας πάρουν τα χρόνια; Μια φορά μας έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο για να πάμε στρατό, γιατί τοποθετούν το ίδιο πιστόλι στο ίδιο σημείο ξανά; Αυτό το «κράτος» επιτέλους ας κάνει και μια χάρη. Θα πρέπει δηλαδή να πληρώσουμε κάτι που δεν ήταν επιλογή μας αλλά το υπηρετήσαμε.

Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα με μαζική προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην πληρώσει κανένας μας. Ας απαντήσει κάποιος νομικός αν αυτό είναι εφικτό. Είμαστε ένας ολόκληρος δεύτερος στρατός αν αντιδράσουμε δυναμικά θα πετύχουμε.

Σκεφτείτε το σοβαρά πριν βάλετε το χέρι σας στην τσέπη σας ή μάλλον το βάλουν κάποιοι άλλοι για σας! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

ANΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!