tromaktiko: «Να πανηγυρίζω με τον κόσμο του Θρύλου»

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Να πανηγυρίζω με τον κόσμο του Θρύλου»



Πανευτυχής εμφανίστηκε στην βράβευση για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια και καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.


Ιδιαίτερα χαρούμενος για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ στο πλαίσιο της βράβευσης του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο άσος του Θρύλου παρέλαβε το βραβείο του από τον παλαίμαχο άσο των Πειραιωτών, Πέτρο Μίχο, ο οποίος του έδωσε τα συγχαητήρια του για την καλή εμφάνιση και το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε απέναντι στους Αρκάδες:

«Συγχαρητήρια στον Φουστέρ. Είναι εξαιρετικό να βγαίνουν στο γήπεδο όσα γίνονται στις προπονήσεις. Ελπίζω η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια και να βρεθούμε πολλές φορές εδώ για να βραβεύσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος παίκτης τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω και σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά είμαι τυχερός που πέτυχα αυτό το γκολ μπροστά στον κόσμο μας».

Ερωτηθείς αν αυτό το γκολ ήταν το καλύτερο που έχει σημειώσει, απάντησε: «Eίναι από τα πιο χαρακτηριστικά και είναι σημαντικό γιατί ήταν το πρώτο στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο Φουστέρ μίλησε για τη διαφορά του άδειου Καραϊσκάκη με το γεμάτο, λέγοντας πως: «Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά. Με γεμάτο γήπεδο, έχουμε ακόμα έναν παίκτη για την ομάδα μας».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ολυμπιακό Βόλου, σχολίασε: «Απέναντι σε αυτή την ομάδα έκανα το ντεμπούτο μου. Πρέπει να παραδεχτώ ότι παρότι είναι νεοφώτιστη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ επικίνδυνη ιδιαίτερα στην επίθεση.
Ελπίζουμε να δώσουμε συνέχεια στια καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε διάρκεια στα καλά παιχνίδια και γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός μίλησε για τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι να συνδέσω τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, να δίνω τελικές πάσες και αν μπορώ να σκοράρω κι εγώ».


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!