tromaktiko: Aπάντηση στους διαφωνούντες για την ομάδα «ΔΙΑΣ»

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Aπάντηση στους διαφωνούντες για την ομάδα «ΔΙΑΣ»



Αγαπητοί κύριοι, νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση της οδού Δικαιάρχου χάνετε… το δάσος και βλέπετε μόνο το δέντρο όσον αφορά στα όσα ανέφερα για την ομάδα «ΔΙΑΣ».
Εγώ δεν είπα ότι η – αν μη τι άλλο – αποτελεσματική αυτή ομάδα αστυνόμευσης δεν έχει δικαίωμα να δώσει κλήσεις σε όλους όσοι δεν φορούν κράνη ή είναι παράνομοι (προς θεού δηλαδή αυτό καταλάβατε εσείς;) αλλά ότι η κύρια δουλειά της είναι οι...
περιπολίες στους δρόμους και τα στενά της πρωτεύουσας ούτως ώστε να αποτρέπεται κάθε επίδοξη προσπάθεια κακοποιών. Σε αυτό από ότι είδα συμφωνείτε και χαίρομαι που μόνοι σας το παραδέχεστε ποιο είναι το βασικό καθήκον της.
Τα παραδείγματα με τα «παιδάκια» και τον «Σκλαβενίτη» τα έδωσα προκειμένου να περιγράψω την καθημερινή – επί ώρες – εικόνα, όπου η ομάδα «ΔΙΑΣ» αράζει εκεί χωρίς να περιπολεί (να είναι σε κίνηση δηλαδή για κάποιους…αγράμματους) όπως κυρίως οφείλει να κάνει.
Όσο για τις τράπεζες ψεύδεστε, διότι καμία μα απολύτως καμία τράπεζα δεν υπάρχει στην οδό Δικαιάρχου! Εκεί μένω και όλοι γνωρίζουν ότι οι τράπεζες βρίσκονται στην οδό Φιλολάου, χωρίς δηλαδή να υπάρχει οπτικό πεδίο από τα σημεία που…κατασκηνώνει σε καθημερινή βάση η ομάδα «ΔΙΑΣ».
Για του λόγου το αληθές, θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτογραφίες τους για να διαπιστώσετε την αλήθεια…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!