tromaktiko: Τρίωρη συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη - Νικόλα Πατέρα

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίωρη συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη - Νικόλα Πατέρα




Η φιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα θεωρείται δεδομένη από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που ζητά είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να αποδείξει με πράξεις τα όσα έχει δηλώσει. Τρίωρη συνάντηση είχαν χθες βράδυ οι δύο ισχυροί άντρες των δύο ΠΑΕ.

«Η φιλία με τον Πατέρα είναι δεδομένη και είναι εκτός γηπέδων. Πρέπει να αποδείξει και ο ίδιος ότι θέλει το 50-50 κι αυτό δεν γίνεται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις. Να αρχίσουν όλα από την αρχή, αλλά με πράξεις. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας νέος παράγοντας, ούτε καν ξέρει ποιοι είναι οι διαιτητές. Ο κ. Πατέρας είναι παλιότερος, ενδεχομένως να γνωρίζει καλύτερα. Ο κ. Μαρινάκης έκανε μία επένδυση, όπως όλες οι ομάδες επενδύουν στο μέτρο που μπορούν και δεν το αμφισβητούμε αυτό. Το 50-50 αποδεικνύεται με πράξεις, όχι με λόγια», ειπώθηκε.

Σε ό,τι αφορά κάποια συγκεκριμένα σημεία της συνέντευξης του Πατέρα, από τον Ολυμπιακό σχολίαζαν:

«Είπε ότι ήταν πέναλτι και έβγαλε δέκα εκατομμύρια τυφλούς».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», αργά χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε τρίωρη συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μάρινάκη και Νικόλα Πατέρα, στο γραφείου του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Πρόθεση των δύο ισχυρών αντρών είναι να απομακρυνθούν όλοι όσοι πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Αυτό θα το απαιτήσουν από την ΕΠΟ και τις αρμόδιες διαιτητικές αρχές.

http://www.balla.gr/index.php?v=2&dbt=1&aid=14999
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!