tromaktiko: Διασταύρωση Κηφισού - Πέτρου Ράλλη και Τροχαία!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Διασταύρωση Κηφισού - Πέτρου Ράλλη και Τροχαία!



Κάθε πρωί 7:15 με 7:30 ο δρόμος προς τη δουλειά μου με φέρνει αντιμέτωπη με το θαύμα των τροχονόμων στη ρύθμιση της κυκλοφορίας!
Κηφισός - ρεύμα προς Πειραιά στο φανάρι για να στρίψουμε αριστερά στην Πέτρου Ράλλη.
Οι τροχονόμοι που ρυθμίζουν τις προτεραιότητες σε ολόκληρο αυτό τον κόμβο, θεωρούν πως διευκολύνουν την κυκλοφορία? Και εάν ναι, γιατί τους αφήνουμε να …κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή έστω του δικαιωμένου?
Δυστυχώς όταν υπάρχει «χειροκίνητος ρυθμιστής κυκλοφορίας – βλέπε τροχονόμος», το δικό μου ρεύμα για να στρίψουμε αριστερά στην Πέτρου Ράλλη εξαπολύεται – διότι περί εξαπόλυσης μετά κορναρισμάτων πρόκειται, κάθε 8-10 λεπτά ανάλογα την αντοχή τους στην αγανάκτηση των οδηγών.Το αποτέλεσμα? Η ουρά των αυτοκινήτων να φτάνει μέχρι τις λωρίδες του Κηφισού!!! Όταν όμως απουσιάζουν οι ρυθμιστές και τα φαναράκια ανοιγοκλείνουν στην αυτόματη λειτουργία τους, κινούμαστε μια χαρά!
Υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση της παρουσίας τους εκεί? Διότι η μόνη που εγώ κατανοώ είναι η απόφασή τους να μας στείλουν με τεντωμένα νεύρα στη δουλειά μας για …να αποδώσουμε τα μέγιστα!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Κ.Μ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!