tromaktiko: «Φουλάρει» για Μιραλάς με τις ευλογίες Βαλβέρδε

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Φουλάρει» για Μιραλάς με τις ευλογίες Βαλβέρδε



Στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 23χρονου Βέλγου επιθετικού από την Σεντ Ετιέν μετά την «θερμή» εισήγηση του Βάσκου προπονητή


Η ιδέα απόκτησης των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Βέλγος περιφερειακός επιθετικός, που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τον γαλλικό σύλλογο έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από τη διάθεση, που επιδεικνύει στις προπονήσεις, όσο και την γενικότερη απόδοσή του το διάστημα, που έχει χρησιμοποιηθεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του «katimagiko.gr» ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται ήδη να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μιραλάς, στον οποίο δείχνει  να έχει ιδιαίτερη αδυναμία, λόγω της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης, που τον χαρακτηρίζει, όπως επίσης και τα πράγματα, που γενικότερα μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλουν να ξεμπερδεύουν

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ... ξεμπερδεύουν με αυτή την εκκρεμότητα και να «δέσουν» τον βιρτουόζο επιθετικό τουλάχιστον για τα τρία επόμενα χρόνια και εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα κινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ναπαραίτητες διαδικασίες για την αγορά του Μιραλάς.

Η διαφορά με τον ατζέντη

Η προβλεπόμενη ρήτρα αποδέσμευσης του Βέλγου από την Σεντ Ετιέν μπορεί να φτάνει τα 2 εκ. ευρώ, ωστόσο, οι Πειραιώτες μπορούν να τον αγοράσουν με πλύ λιγότερα χρήματα και συγκεκριμένα μέχρι 1,3 εκ. ευρώ Ο δανεισμός του Μιραλάς, βέβαια, έγινε από την προηγούμενη διοίκηση του Σωκράτη Κόκκαλη, ωστόσο, εκείνη που θα κληθεί να καλύψει την οικονομική διαφορά την αρχική συμφωνία είναι η νέα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Την ίδια στιγμή, πάντως, εκκρεμεί μία διαφορά που υπάρχει με τον μάνατζερ του παίκτη, η οποία αγγίζει τις 300.000 ευρώ . Εφόσον βρεθεί η «χρυσή» τομή, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτηση του χαρισματικού διεθνή Βέλγου, από τη στιγμή, όπου ο γαλλικός σύλλογος δεν δείχνει διάθεση να του φράξει το δρόμο για την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!