tromaktiko: «Δεν είναι κι ο Μαραντόνα...»

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν είναι κι ο Μαραντόνα...»



Εχει προκαλέσει άπειρες φορές αρνητικά σχόλια για κριτική σε αντιπάλους του. Ο Μουρίνιο μίλησε με ανάλογο τρόπο για έναν δικό του παίκτη.

«Δεν είναι ο Μαραντόνα, ούτε ο Ζιντάν...» τόνισε.Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από μερικές μέρες μίλησε για «χωράφι με πατάτες» αναφορικά με το τερέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Λεβάντε είπε για τους παίκτες της: «χαίρομαι που κανένας από αυτούς δεν κατέληξε στο νοσοκομείο. Ηταν συνέχεια κάτω και έτσι όπως έκαναν έδειξαν να έχουν πάθει κάτι σοβαρό».

Ο Special One απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με την Οσέρ για το Champions League τον 23χρονο Ισπανό μέσο Πέδρο Λεόν και οι δημοσιογράφοι τού έκαναν ερωτήσεις. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Μιλάμε για αυτόν σαν να είναι ο Ζιντάν ή ο Μαραντόνα. Πριν από δύο μέρες έπαιζε στη Χετάφε».

Αρχικά είχε τοποθετηθεί με πιο light τρόπο: «Είναι πιο εύκολο να μιλήσω για αυτούς που είναι στην αποστολή παρά για αυτούς που δεν είναι», ενώ στο γιατί δεν βρίσκεται στην αποστολή έκανε σαφές: «Επειδή δεν ήθελε ο προπονητής»!

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!