tromaktiko: Φρέιτας: Συνεχίζουμε να κοιτάμε ελεύθερους παίκτες

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Φρέιτας: Συνεχίζουμε να κοιτάμε ελεύθερους παίκτες



Στην αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει την αγορά ελευθέρων παικτών μήπως προκύψει κάτι προέβη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κάρλος ΦρέιταςΣυγκεκριμένα τόνισε ότι θα κοιτάζουν και για κάποιον παίκτη στην επιθετική γραμμή και εαν υπάρξει κάτι θα κάνουν τις ανάλογες κινήσεις. Τέλος, μίλησε και για την υπόθεση με την ανανέωση του συμβολαίου του Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την παρουσίαση του Πλεσί:


Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" στα πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί έλεγε πως: "Η αλήθεια είναι ότι κοιτάξαμε για επιθετικό, αλλά δεν βρήκαμε κάποιον που να ταιριάζει σε αυτό που θέλαμε εμείς. Συνεχίζουμε να κοιτάμε την αγορά των ελεύθερων παικτών και αν προκύψει κάτι θα το εξετάσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε σωστή πληροφόρηση και αν υπάρχει κάτι να χτυπήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Εχουμε, όμως, σε αυτή τη θέση δύο πολύ καλούς επιθετικούς. Ο Πετρόπουλος κλήθηκε και στην εθνική ομάδα. Του έχουμε εμπιστοσύνη. Ο Σισέ δεν έχει κάποιο ιστορικό μυϊκών τραυματισμών στον Παναθηναϊκό και θα είναι διαθέσιμος".

Στη συνέχεια για να δώσει ένα παράδειγμα ο Φρέιτας είπε: "Υπήρχαν παίκτες όπως ο Μπεμπέτο και ο Ρομάριο που δεν ήταν αυτό που λέμε κλασικό φορ όπως είναι για παράδειγμα ο Πίτερ Κράουτς. Παρόλα αυτά πέτυχαν πάρα πολλά γκολ και έκαναν καλά την δουλειά τους όταν αγωνίζονταν στην κορυφή της επίθεσης. Εμείς θα έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας και αν προκύψει κάτι θα το δούμε".

Τέλος, για το θέμα με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και αν υπάρχει η πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μέσο ο Φρέιτας είπε: "Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι και εκεί επικεντρωνόμαστε. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε αργότερα".

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=13866
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!