tromaktiko: Τα πρώτα λόγια της Μενεγάκη στην πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας της!

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα πρώτα λόγια της Μενεγάκη στην πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας της!



Με αυτή τη φράση ξεκίνησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της, που τόσο περιμέναμε.
«Για άλλη μια χρονιά ξεκινάμε μαζί, ξέρω ότι σας λείψαμε, μας λείψατε και εσείς. Μπορεί να μην αλλάξαμε πολλά στο σκηνικό, λόγω των ημερών που διανύουμε, αλλά δεν πειράζει. Είμαστε εδώ για εσάς. Σας δίνουμε γέλιο μας δίνετε αγκαλιά. Φιλιά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο», είπε η Ελένη στην αρχή της εκπομπής.»

Το μεγάλο ζήτημα γαι την "ωραία Ελένη", όμως, είναι να καταφέρει να ξεπεράσει την...χαλαρότητα και τον εφησυχασμό των προηγούμενων ετών, που την οδήγησαν και στη μεγάλη ΄"πτώση". Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, αν και είναι νωρίς, δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, αν και είναι αρκετά νωρίς. Απλά δεν είδαμε μία καινούργια ενότητα, που να αποτελεί την ...σούπερ αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Αν εξαιρέσει κανείς την στήλη με τα νέα της επικαιρότητας που κι αυτή διαρκεί λίγο, ο "καφές με την Ελένη εξακολουθεί να είναι ένα εγωκεντρικό πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται κυρίως στην...ομορφιά της πρωταγνωνίστριάς του και την ίντριγκα που "κουβαλάει" μαζί της. Γι' αυτό ακόμη κι όταν μιλάνε οι συνεργάτες της τους έχει συνήθως απέναντί της, εν αντιθέσει με τους Καραμέρο-Χαριτάτο που ταυτίζονται με την παρέα...

Αν η... "Βασίλισσα" δεν έρθει πιο κοντά στους "κοινούς θνητούς", τα πράγματα μάλλον -πάλι - σκούρα για εκείνη....

http://www.markos.tv
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!