tromaktiko: Σε κατάσχεση ακινήτου της ΔΕΥΑΚ και εμπλοκή του λογαριασμού της επιχείρησης στην Άλφα Μπανκ προχώρησαν οι εργαζόμενοι!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σε κατάσχεση ακινήτου της ΔΕΥΑΚ και εμπλοκή του λογαριασμού της επιχείρησης στην Άλφα Μπανκ προχώρησαν οι εργαζόμενοι!



Δικαίωση 13 υπαλλήλων του Δήμου Κω και για το επίδομα των 176 ευρώ...
Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το Σωματείο των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ δεν άφησε έτσι το θέμα, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της Διοίκησης να τους διχάσουν (πιάνοντας μεμονωμένα κάποιους απ' αυτούς να δηλώσουν ότι δεν το διεκδικούν και να τρενάρουν το θέμα).
Το ΔΣ της επιχείρησης άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης του Εφετείου (σημειωτέον ότι και σ' άλλες ΔΕΥΑ όπως της Ρόδου οι εργαζόμενοι έχουν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό)

Έτσι σήμερα το πρωί με ενέργειες της νομικής συμβούλου του Σωματείου εργαζομένων έγινε κατάσχεση στα χέρια τρίτου του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η επιχείρηση στην Άλφα Μπανκ. Ακόμη έγινε κατάσχεση ενός ακινήτου της ΔΕΥΑΚ στη θέση Φωκάλια για το οποίο προσδιορίστηκε ημερομηνία πλειστηριασμού... (22 Δεκεμβρίου 2010)
Ακόμη τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε δικαίωση από το Εφετείο 13 υπαλλήλων αορίστου χρόνου του Δήμου Κω και συνταξιούχων, σε ότι αφορά το ειδικό επίδομα των 176 ευρώ (για το οποίο σημειωτέον έχουν δικαιωθεί επίσης δικαστικά υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο Δήμο Δικαίου ενώ το διεκδικούν και οι Νηπιαγωγοί στο Δήμο της Κω...) Ο Δήμος και σε αυτή την περίπτωση άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο (υπάρχει νομολογία όμως από περιπτώσεις άλλων Δήμων υπέρ των εργαζομένων)

www.aegeanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!