tromaktiko: Περί αποχής των δημοσιογράφων απο την έκθεση της Θεσ/νικης

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Περί αποχής των δημοσιογράφων απο την έκθεση της Θεσ/νικης



Επειδή όλος ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πολύ καλά για την τέταρτη εξουσία και τους δημοσιογράφους...
και της δυνατότητες που έχουν στην πληροφόρηση και την παραπληροφόρηση του κόσμου, νομίζω πως έχετε μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξετε πως δεν είστε παπαγαλάκια της κυβέρνησης αλλά πράττετε σωστά το έργο σας και είστε στο πλευρό του Ελληνικού Λαού.
Γνωρίζετε, όλοι οι δημοσιογράφοι, τα ψέματα και την κοριοιδία της κυβέρνησης σε βάρος του Ελληνικού Λαού με την υποδούλωση της Ελλάδος μας από το ΔΝΤ.
Γνωρίζετε τα ψέματα που έλεγε το πρωθυπουργός πριν τις εκλογές (βρίσκονται στο διαδύκτιο για όσους δεν γνωρίζουν)
Γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός.
Γνωρίζετε επίσης την άποψη που έχει ο Ελληνικός Λαός για την πληθώρα των δημοσιογράφων.
Πιστεύετε πως με την ΑΠΟΧΗ απο την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει ένα ισχυρότατο μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν είσαστε διατεθειμένοι να παρακολουθείτε αμέτοχοι τα γεγονότα και θα αναδειχθεί σε κορυφαία πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας σας που θα αρχίσετε να αποκτάτε και πάλι την αξιοπιστία σας στα μάτια της κοινωνίας.

Γνωρίζετε πολύ καλά πως για να επιτευχθεί και να αποκτήσετε την χαμένη αξιοπιστίας σας έχετε χρέος να πάτε στην συνέντευξη τύπου και να κάνετε εκείνες της ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε χωρίς δισταγμό και φόβο, χωρίς να κάνετε ‘’πλάτες‘’ στην κυβέρνηση . Μόνο έτσι θα ξεντροπιάσετε την κυβέρνηση και θα ακουστεί η φωνή του Ελληνικού Λαού μέσω εσάς.

 http://kastorass.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!