tromaktiko: Περιποιήθηκε γυναίκα ο Σνάιντερ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Περιποιήθηκε γυναίκα ο Σνάιντερ



Εξαιρετικός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αποδεικνύεται ο Γουέσλι Σνάιντερ της Ιντερ, ο οποίος περιποιήθηκε μία γυναίκα που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.


Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, Gazzetta dello Sport, ο Ολλανδός άσος των Νερατζούρι έγινε μάρτυρας ατυχήματος στο οποίο μία γυναίκα έπεσε σε λακούβα και έχασε τον έλεγχο του σκούτερ της. Ο 26χρονος playmaker έδειξε ότι είναι πραγματικός κύριος καθώς αντί να γυρίσει την πλάτη στην άτυχη κοπέλα, πήγε κοντά της για να δει αν είναι καλά, κάλεσε ασθενοφόρο και περίμενε μαζί της μέχρι να έρθει.

Ο διεθνής μέσος είχε κουβέντα μαζί της στην οποία φέρεται να της είπε ότι «νιώθει πολύ καλά στο Μιλάνο και ότι ένιωσε ότι ήταν υποχρεωσή του να κάνει ό,τι έκανε, πέρα από τον σεβασμό του προς τους οπαδούς». Τα σχόλια του Σνάιντερ έρχονται λίγες μέρες μετά το θέμα που έχει προκύψει με την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ιντερ, τη στιγμή που Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!