tromaktiko: Τα λένε σήμερα Κόκκαλης-Μαρινάκης

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τα λένε σήμερα Κόκκαλης-Μαρινάκης



Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί σήμερα (3/9) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος και επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Σωκράτης Κόκκαλής, θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο και νυν ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στην ομάδα.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα «πουν» για ζητήματα όπως το «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά και για τη στάση που θα κρατηθεί απέναντι στην ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο, με αφορμή τα παράπονα που υπάρχουν από τη διαιτησία. Ο κ.Μαρινάκης αναμένεται να ακούσει με προσοχή την άποψη του κ.Κόκκαλη σε τέτοιου είδους θέματα, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι, ίσως, ο καταλληλότερος για να τον καθοδηγήσει, με βάση την τεράστια εμπειρία του, στα 17 χρόνια παρουσίας του στην «κεφαλή» των Πειραιωτών.

Ακόμη, ένα σημαντικό ζήτημα που ενδέχεται να αναδειχθεί είναι αυτό της στελέχωσης της ΠΑΕ. Ο 43χρονος εφοπλιστής φέρεται να θέλει να τοποθετήσει στην ΠΑΕ τους κατάλληλους ανθρώπους, κάτι που δεν κατόρθωσε να κάνει το καλοκαίρι, αφού όλο το «βάρος» έπεσε στις μεταγραφές.

Περισσότερα http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=14041
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!