tromaktiko: Απάντησεις στη Δημοσιευση - Τρομακρατια στην πολη της Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντησεις στη Δημοσιευση - Τρομακρατια στην πολη της Αλεξανδρούπολης



Χαίρομαι που κάποιος απήντησε στην δημοσίευση στην οποία είχα προβεί και υπάρχει και απέναντι πλευρά που εν ολίγοις με αποκαλεί ψεύτη.

Μιλάς και στέκεσε ΜΟΝΟ στους πυροβολισμούς τους οποίους ανέφερα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα όπου έθιξα δεν τα θίγεις γιατί πολύ απλά ξέρεις πολύ καλά πως είναι ΟΛΑ όπως τα αναφέρω(γρατζουνιές, καυτά υγρά, χημικά). Όσον αφορά τους πυροβολισμούς όπου ανέφερα και το ΑΝ έχει καταγραφεί ή όχι το συμβάν από το Α.Τ Αλεξανδρουπόλεως μπορείς να πας και να ρωτήσεις για το υπαριθμόν 10927 συμβάν του 2008 και γενικά ΟΛΗ την αναφορά της αστυνομίας.
Το ότι πίνετε στην κυριολεξία το αίμα ΟΛΩΝ όσων δεν είναι από εδώ είναι γνωστό τοις πάσις. Από που να αρχίσω? Από το γεγονός πως οτιδήποτε είναι κυριολεκτικά μονοπώλιο? Απο τις τιμές ενοικίασης και πώλησης ακινήτων ή από τα είδη πρώτης ανάγκης? Ήθελα να ήξερα ΑΝ (ΜΑΚΑΡΙ) φύγει ο στρατός που όλοι ΤΡΩΤΕ και ΖΕΙΤΕ από αυτόν τι θα κάνετε? ΟΛΟΙ ξέρουμε πως η Αλεξανδρούπολη είναι πόλη Δημοσίων Υπαλλήλων και στηρίζετε η οικονομία της κυρίως από αυτούς...

Υ.Σ: Εσύ που απήντησες στην ανάρτηση όπου έκανα για πες μας, πόσα διαμερίσματα έχεις και πόσο τα ενοικιάζεις?

---------------------------------------------------

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ?ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙΝΑΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?

---------------------------------------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!