tromaktiko: Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Β. Μιχαλολιάκος

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Β. Μιχαλολιάκος




Την απόφασή του να διεκδικήσει τον δήμο Πειραιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε και επισήμως την Τετάρτη ο Βασίλης Μιχαλολιάκος,
σε εκδήλωση στον ΟΛΠ.
Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι αποσύρεται οριστικά από την κεντρική πολιτική σκηνή. Όπως είπε, παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και θα παραιτηθεί και από βουλευτής πριν από την εκλογική "μάχη" του Νοεμβρίου.

"Το κρυφό μου όνειρο ήταν πάντα η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση" είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε άνθρωπος των έργων. "Θέλω να σχεδιάζω και να υλοποιώ -σημείωσε- και αυτό για να είμαστε ειλικρινής μόνον ο χώρος της αυτοδιοίκησης το προσφέρει".
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε "ανεξάρτητη" την υποψηφιότητά του -αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα υποστηριχθεί από τη ΝΔ- και είπε ότι θα προσπαθήσει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή

"Ήρθε η ώρα -δήλωσε- να επιστρέψω στον Πειραιά ό,τι μου έδωσε, την αγάπη και την υποστήριξή του. Ήρθε η ώρα να αγωνιστώ για τον Πειραιά με όλη μου τη δύναμη, πάντα με τη δική σας βοήθεια, και να τον οδηγήσουμε όλοι μαζί σε μια νέα αναγεννητική πορεία".

http://www.megatv.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!