tromaktiko: Δεν πληρώνω τα καινούρια τέλη, ΤΕΛΟΣ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν πληρώνω τα καινούρια τέλη, ΤΕΛΟΣ



Έχω ένα αυτοκίνητο 15ετίας (1996) μάρκας Jeep με κυβισμό 2,464κ.εκ. το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο με δόσεις το 2004 (12.000 ευρώ).
Σχεδόν κάθε χρόνο από τότε πληρώνω όλο και περισσότερα τέλη αλλά το θεωρούσα λογικό. Φέτος όμως με καλούν να πληρώσω 1000 ευρώ.
Ε δεν τα δίνω!
Δεν βγάζω αρκετά λεφτά για να το αντικαταστήσω, ούτε με παιρνεί να το παρατήσω επειδή το χρησιμοποιώ και για τη δουλειά, και για την οικογένεια.
Θα μου πείς, αν το παρατήσεις θα γλιτώσεις τα μηνιαία έξοδα βενζίνης κλπ, αλλά θα κάνω 1 ώρα επιπλέον να πάω στην δουλειά μου, θα πρέπει να αλλάξω παιδικό σταθμό στο παιδί μου μιας και δεν θα μπορώ να το πηγαίνω, και για σούπερ μάρκετ δεν ξέρω τί θα κάνω αφού δεν υπάρχει κανένα κοντά μου.

Η μόνη λύση που έχω πια είναι να παραδώσω τις Ελληνικές πινακίδες και να το μεταφέρω στην Αγγλία. Η ασφάλεια θα μου βγαίνει σε ίδια επίπεδα με τώρα, και τα τέλη κυκλοφορίας δεν ξεπερνούν τα 150 ευρώ.

Ήδη μου αρμέγουν το πορτοφόλι με 40% παραπάνω έξοδα σε βενζίνη, αρνούμαι να το υποστώ ΚΑΙ αυτό.

Όσο για το κόστος της υπόθεσης αυτής, μαζί με το ταξίδι στην Αγγλία θα μου έρθει μία η άλλη για το 2011. Από κει και πέρα, μόνο κερδισμένος θα είμαι. Άντε γειά!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!