tromaktiko: Ανικανότητα διαχείρησης του αυτονόητου - Προνόμιο των Ελλήνων υπευθύνων;;;

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ανικανότητα διαχείρησης του αυτονόητου - Προνόμιο των Ελλήνων υπευθύνων;;;



Υπήρχε ένα θέμα εδω πριν 3-4 βδομαδες για τους σηματοδότες που σβήνουν στην Αθήνα επειδή δεν υπάρχει πλέον συμβόλαιο συντήρησης για ευνόητους λόγους με τη Siemens που ήταν υπεύθυνη.
Δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, σκεφτόμουν αν είναι δυνατό να αφήσουν ολόκληρη Αθήνα σε κυκλοφοριακό μεσαίωνα... Ε λοιπόν, ένανα μια διαδρομή σήμερα στο Μαρούρι στη Κηφισίας, από τα 5 φανάρια που περνάω τα 3 έχουν έναν από τους 3 σηματοδότες/κατεύθυνση να ανάβουν! Και μόλις 2 βδομάδες πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο δρόμο. Με τετοιους ρυθμούς, σε μια βδομάδα δε θα λειτουργεί κανένα φανάρι σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας. Μάλιστα παραλίγο να δω και ζωντανή τράκα εξαιτίας αυτού του θέματος, ένας οδηγός δεν πρόσεξε ότι το δεξί φανάρι ήταν το μόνο που δούλευε (που παρεπιπτόντως δε φαίνεται αν είσαι στην αριστερή λωρίδα), ! οπότε υπέθεσε ότι ειναι εκτός λειτουργίας όπως κάθε φυσιολογικός οδηγός και πήγε να περάσει ανάμεσα από τα σταματημένα αμάξια, το τι μπινελίκι άκουγε δε λέγεται. Τέτοια θα γίνονται πολύ πιο συχνά τις επόμενες μέρες αν δεν επιληφθεί κάποιος του θέματος και φοβάμαι μη δούμε και χειρότερα.


Που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία της ανικανότητας των υπευθύνων να διαχειριστούν τα αυτονόητα; Ήδη αρχισε να κυνδυνεύει η ζωή μας επικύνδυνα στους δρόμους. Μέχρι να γίνουν εκλογές να πετάξουμε τους ανικανο-υπεύθυνους έξω εύχομαι να μη βρεθεί κανένας θύμα της ανικανότητάς τους να διευθετήσουν τα αυτονόητα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!