tromaktiko: Φέργκιουσον: ο Ρούνεϊ αγωνίζεται να ανταπεξέλθει...

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Φέργκιουσον: ο Ρούνεϊ αγωνίζεται να ανταπεξέλθει...



Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, παραδέχτηκε ότι ο Ρούνεϊ αγωνίζεται να αντεπεξέλθει, στην κατάσταση που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα, με την άσχημη για αυτόν δημοσιότητα της ιδιωτικής του ζωής....

Ο παίκτης βρίσκεται διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά για λάθος λόγους, που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Ο προπονητής του στην Μάντσεστερ, πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής του μπορεί να εξαντληθεί από όλη αυτή την κατάσταση.
"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης, αλλά το παιδί, χωρίς αμφιβολία, άρχισε να καταλαβαίνει επιτέλους, τι έμφαση μπορεί να δοθεί στην προσωπική του ζωή και στον ίδιο ως άτομο", δήλωσε ο Φέργκιουσον στην ιταλική Gazzetta dello Sport.
"Συνειδητοποιεί, τι σημαίνει να βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής στο κέντρο της δημοσιότητας, για λόγους άσχετους με το ποδόσφαιρο.Δεν νομίζω ότι μπορεί να κυκλοφορήσει σε κανένα δρόμο, χωρίς μια κάμερα να τον ακολουθεί από πίσω.Οι παπαράτσι είναι διαρκώς ξωπίσω του και όταν είσαι ένας νέος άνθρωπος, αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για εσένα.Θέλεις να παίξεις και να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο, χωρίς αυτή την αρνητική δημοσιότητα πάνω σου, που μπορεί στο τέλος να σε εξουθενώσει", τόνισε στο τέλος ο Φέργκιουσον.

http://frapesport.blogspot.com/2010/09/blog-post_4418.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!