tromaktiko: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ




Θα ήθελα να αναφερθώ στα συνεργεία καθαρισμού που έχουν αναλάβει πλέον τα Δημόσια Νοσοκομεία (ΑΧΕΠΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΕΙΟΥ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ), υποτίθεται... μετά από ανύπαρκτο διαγωνισμό αφού τα έχουν "χώσει" χοντρά σε όλους τους αρμόδιους φορείς παρόλο που εκκρεμούν καταγγελίες εις βάρος του από τους εργαζόμενους οι οποίες δικάζονται τον Δεκέμβριο!!!
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να αφήνουν αυτούς τους λωποδύτες έτσι ατιμώρητους, οι οποίοι δηλώνουν ότι δουλεύουν 100 άτομα στο κάθε νοσοκομείο, ενώ δουλεύουν μόνο 50 και βγάζουν διπλή δουλειά, παίρνουν επιδοτήσεις για τα υποτιθέμενα 100 δηλωμένα άτομα, δεν τους κολάνε κανονικά τα βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, ΔΕΝ τους πληρώνουν κανονικά το μεροκάματο και ενώ είναι ΟΛΑ αυτά γνωστά, κανείς δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Και επιπλέον έχει βάλει γυναίκες προχωρημένης ηλικίας να δουλεύουν στην ΔΕΘ, να καθαρίζουν τα περίπτερα και τις τουαλέτες που είναι κλειστές και βρώμικες από πέρσι, να κουβαλάνε καδρόνια και σκουπίδια και να δίνουν για όλα αυτά, για υποτιθέμενο 6ωρο, ούτε καν 500 ευρώ.
Ε Ν Α Σ αρμόδιος φορέας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?
Γιατί υπάρχει η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, γιατί υπάρχει το ΙΚΑ, γιατί υπάρχει ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ γενικά αν δεν μπορούν να προστατεύσουν ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα της σύνταξης των πολύτιμων 400 ευρώ και τους εκμεταλλεύονται έτσι!?
Ξέρω ότι κανείς δεν θα δώσει σημασία αλλά θα ήθελα να πω στον "ΠΟΝΤΙΟ" και στον Χ..Α (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) κάποια στιγμή θα τους πετύχω και τότε να δούνε τι θα πάθει το JEEP που έχουν απο τα "κλεμμένα".... Ξέρουν αυτοί....!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!