tromaktiko: Τα ρέστα για την άσχημη εικόνα της ΑΕΚ ζήτησαν οπαδοί στους Θρακομακεδόνες

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ρέστα για την άσχημη εικόνα της ΑΕΚ ζήτησαν οπαδοί στους Θρακομακεδόνες



Με την άδεια του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Δημητριάδη, επτά οπαδοί από τον Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Ενωσης στους Θρακομακεδόνες, συνάντησαν τους αρχηγούς της ομάδας και τους μετέφεραν τα παράπονά τους! «Η ΑΕΚ δεν είναι ομαδούλα», ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα τους, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι παίκτες κοιτούσαν απορημένοι. «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι», απάντησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

«Να εξηγήσετε σε όλους ότι η ΑΕΚ δεν είναι ομαδούλα», ήταν η μια ατάκα του μέλους του Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, και συνέχισε: «Να πείτε στους άλλους ότι δεν θα ανεχτούμε άλλες γκέλες. Η εικόνα σας με την Κέρκυρα ήταν απαράδεκτη. Και με την Νταντί. Πώς γίνεται στην Αυστραλία να παίζετε σούπερ και μετά χάλια; Κάποιοι αδιαφορούν. Αυτό θα αλλάξει. Και κάποιοι εξακολουθούν να ξενυχτούν και το ξέρουμε», φέρονται να έλεγαν οι οπαδοί που κατηγόρησαν και τον Δημητριάδη: «Μετά τις γκέλες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν προετοιμάσατε σωστά την ομάδα».

Αφού οι οπαδοί έβαλαν μια... τελεία στα λεγόμενά τους, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τους απάντησε με απορία: «Τι ακριβώς θέλετε; Τι είναι αυτό που μας λέτε να κάνουμε και δεν το έχουμε κάνει δηλαδή; Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη και αυτό προσπαθούμε. Ειδικά τώρα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Αυτά τα έχουμε πει στα παιδιά και έχουμε συμφωνήσει όλοι».

Ο οπαδός, ο οποίος ήταν το... κουμάντο (και ο οποίος ηγείται του Σ।Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης), είπε στον αρχηγό της Ενωσης: «Να τους πεις από εδώ και πέρα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Από το ματς με τον Πανσερραϊκό. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Σας πιστεύουμε. Αλλά θα πρέπει να παίζουν όλοι για τη φανέλα». Οι υπόλοιποι από τους Κιτρινόμαυρους (πλην των αρχηγών που μίλησαν στους έξι-επτά οπαδούς) απορούσαν με την επίσκεψη.
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=14671
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!