tromaktiko: Σχετικό με συγχαρητήρια στην Αστυνομία Χανίων

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικό με συγχαρητήρια στην Αστυνομία Χανίων



Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου στην αστυνομία αυτή, που μόλις άκουσε για έναν έρμο αλλοδαπό που μπήκε σε μια αυλίτσα για να κλέψει ένα ποδήλατο, έστειλε 6 μηχανές και 1 περιπολικό, θαρρείς και θα έπιανε τον Αλ Καπόνε!
 Αλλά το είδαν σαν ευκαιρία για να φανούν οι μεγάλοι μάτσο-άντρες, χωρίς να χρειαστεί να διατρέξουν κανένα κίνδυνο!!!
 Πείτε μου όμως εσείς, τι πρέπει να δώσω στην αστυνομία του Βόλου, που όταν τους ειδοποίησα πως οι Πακιστανοί στην οδό Θρακών, σφάζονταν και δέρνονταν μια Κυριακή βράδυ και μετά απο 3 κλήσεις μου στην αστυνομία, δεν εμφανίστηκε ούτε 1 περιπολικό για δείγμα! Έστω ένα περιπολικό,  να περάσει από τον πέρα δρόμο, για να φανεί πως υπάρχει και αστυνομία σε αυτό τον τόπο!!!
Τι πρέπει να τους δώσω? Μούντζα? Τους είπα για τα λαθραία που διακινούνται από συγκεκριμένα αυτοκίνητα, για τα ναρκωτικά που πασάρουν μεταξύ τους, για τον τόπο που τον βρωμίζουν, αφού τα χαμόσπιτα που νοικιάζουν δεν έχουν τουαλέτες και κάνουν την ανάγκη τους στην αυλή και στο δρόμο! Για τους μεσόκοπους με τις αυτοκινητάρες τους, που έρχονται τα βράδυα και βάζουν μέσα τους πακιστανούς και εξαφανίζονται. Για τους ιδιοκτήτες αυτών των δύο χαμόσπιτων, που νοικιάζουν με το κεφάλι και δεν νοιάζονται για τίποτα.... Τους είπα και άλλα πολλά!
 Δεν μπορώ να πω.... τα άκουσαν με προσήλωση όλα αυτά και τις 3 φορές που τους τηλεφώνησα και τους τα είπα. Τα κατέγραψαν και μου ζήτησαν να τους ειδοποιήσω αμέσως μόλις δω κάποια κίνηση...
Αλλά ακόμα τους περιμένουμε....
ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!