tromaktiko: Μειωση των δαπανων και σχολεια ανευ πετρελαιου‏

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μειωση των δαπανων και σχολεια ανευ πετρελαιου‏



Ειδα τους εκπροσωπους της κυβερνησης να θριαμβολογουν για τη μειωση των δημοσιων δαπανων.Βρε παλιο-τενεκεδες οτι μειωσατε τις δαπανες κοβοντας το πετρελαιο απο τα νηπιαγωγεια ειναι κατορθωμα?
Στο Ηρακλειο Αττικης η διευθυντρια του νηπιαγωγειου μας ενημερωσε οτι δεν υπαρχει πετρελαιο, ψυγειο και δεν ξερω και εγω τι αλλο και οτι θα πρεπει να συμβαλουν οι γονεις οικονομικα! Θα ξυλιασουν τα νηπια ή θα ξηλωθουν οι γονεις παρολη τη "δωρεαν παιδεια"? Ξερετε να ταξιδευετε ως πολιτικοι σε business class και να μενετε σε 4αστερα. Μονο με τις πτησεις της κυβερνησης (και των παρατρεχαμενων) για την ΔΕΘ θα ειχαν πετρελαιο ολα τα νηπιαγωγεια του Ηρακλειου.
Τις οικονομικες αιμοραγιες δεν τις ακουμπατε.
Οι μεταναστες απο Βαλκανια δουλευουν 30 χρονια στη χωρα τους και με 1 χρονο ενσημα στην Ελλαδα (λογω "τρυπας" του ασφαλιστικου) τους πληρωνουμε εμεις οι Ελληνες φορολογουμενοι την συνταξη 600 ευρω. Το εχουν παρει γραμμη και φευγουν εκατομυρια καθε χρονο.
Οι πρωην προεδροι δημοκρατιας εχουν γραφεια και υπαληλους, Οι πρωην πρωθυπουργοι ιδρυματα. Ολα επιβαρυνουν τον μεροκαματιαρη.
Συμβουλοι και συμβουλατορες. ΑΝ θελετε 500 συμβουλους για να κυβερνησετε, παραιτηθειτε! Δεν ειστε αρκετα ικανοι.

Πεθαινει ο μικρομεσαιος ρε!
Οσους Ελληνες προσπαθησαν να βγαλουν πετρελαιο στην Ελλαδα τους πηγατε με χειροπεδες.
Φτιαχνετε δρομους και τους παραδιδετε ετοιμους στις εταιρειες που διπλασιαζουν διοδια και τιμες. Πεθαινετε το εμποριο. Διοδια Σπαθοβουνιου 8,20 το φορτηγο!! Και μετα λετε για τιμες και παρατηρητηρια. Ποιος θα επενδυσει σε χωρα με ψηλους ΦΠΑ που αλλαζουν ανα 3μηνο?

Γιατι δεν καθαριζετε το κεντρο απο την εγληματικοτητα και αφηνετε το εμποριο στην Αθηνα να πεθαινει?
Βροχη απολυσεων. Γιατι δεν κανετε οτι εκανε και η Αμερικη που υποχρεωνε τις πολυεθνικες να αναγραφουν στις συσκευασιες ποσους απολυσαν?
Γιατι δεν στειλατε 10 τσαρτερς (οσο 3-4 ανακαινισεις γραφειων θα κοστιζαν) στη Μοσχα οταν πνιγοταν απο τους καπνους να φερετε Μοσχοβιτικες οικογενεις για διακοπες στη Ελλαδα? Τζαμπα πηγαινε-ελα, κανονικες τιμες στα ξενοδοχεια μας. Του χρονου θα ειχαμε απο τη Ρωσια τους 100πλασιους.

Αλλα κοιμαστε...κοιμαστε ομως υποπτα...

p.p.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!