tromaktiko: Πάτησε το νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ο Χρήστος Αηδόνης

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πάτησε το νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ ο Χρήστος Αηδόνης



Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Χρήστος Αηδόνης ήταν ο πρώτος που πάτησε το νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ και πήρε τις...

 διαβεβαιώσεις ότι θα είναι έτοιμος για να υποδεχθεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη (16/9) κόντρα στην Χάιντούκ.
Από το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ξεκίνησε την ενημέρωσή του για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού αθλητισμού ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού αθλητισμού και είχε τους λόγους του. Το απόγευμα της Τρίτης (7/9) ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα του Ολυμπιακού σταδίου που τόσο πονοκέφαλο και ανακατωσούρα έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στην Πολιτεία, τις ομάδες αλλά και τους φιλάθλους.



Ο Χρήστος Αηδόνης πριν κάν συμπληρώσει ένα εικοσιτετράωρο από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων θέλησε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πορεία των εργασιών στον αγωνιστικό χώρο.


Συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ του ΟΑΚΑ, πάτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/9) το νέο χλοοτάπητα και μίλησε τόσο με τους ανθρώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση όσο και με τους γεωπόνους του σταδίου "Ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν το κάναμε", είπαν στον υφυπουργό οι υπεύθυνοι οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου το πρόβλημα ξεπεράστηκε και το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον αγώνα του Γιουρόπα Λίγκ της επόμενης Πέμπτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χάιντουκ.


Από την πλευρά του ο Χρήστος Αηδόνης υπογράμμισε την σημασία της λειτουργίας του ΟΑΚΑ και ζήτησε συνεχή ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!