tromaktiko: Καταγγελία για νηπιαγωγέιο στη Νέα Σμύρνη

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για νηπιαγωγέιο στη Νέα Σμύρνη



Καλημέρα και καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους.

Δυστυχώς όμως για κάποια παιδάκια η χρόνια δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί η κόρη μου πήγε στο 1ο νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης στο όποιο έχει γραφτεί βάση της διεύθυνσης στην οποία μένουμε. Μόλις τελείωσε ο αγιασμός ενημερωθήκαμε από τις νηπιαγωγούς ότι υπάρχει πρόβλημα καθαριότητας (ο χώρος ανήκει στο υπουργείο παιδείας αλλά η καθαριότητα είναι αρμοδιότητα του Δήμου Ν. Σμύρνης).
Μιλώντας με τη νηπιαγωγό καταλάβαμε από τα λεγόμενα της ότι η καθαρίστρια έχει παραιτηθεί από τα τέλη Ιουνίου και δεν έχει αντικατασταθεί από καμία άλλη. Η συγκεκριμένη νηπιαγωγός που ήταν και διευθύντρια του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου μέχρι τον Ιουνίου μας είπε ότι παραιτήθηκε και αυτή από την θέση της διευθυντρίας γιατί δεν μπορούσε να βρει άκρη με τον υπεύθυνο της 8ης σχολικής επιτροπής ,ο συγκεκριμένος κύριος ονομάζεται Περιμένης (τυχαίο τα ’όνομα του δε νομίζω)

Κάποιοι γονείς πρότειναν να καθαρίσουν οι ίδιοι το χώρο αλλά οι νηπιαγωγοί είπαν ότι δεν το επιτρέπουν, αν πρώτα δεν δώσει την άδεια ο προϊστάμενος τους (ακούγεται περίεργο αλλά ίσως και αυτές να τραβάνε λίγο το σχοινί ,στην κόντρα τους με τον συγκεκριμένο κύριο Περιμενη ).Δε νομίζω ότι η καλή θέληση των γονιών να θέλει άδεια από το Δήμο.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο χώρος θα παραμείνει βρώμικος μέχρι νεοτέρας , και εμείς θα ανησυχούμε για την υγιεινή των παιδιών μας.
Αν ο κύριος Περιμενης ,ο Δήμος Νέας Σμύρνης, και εν πάση περίπτωση ο οποιοσδήποτε υπεύθυνος δεν μπορεί να δώσει λύση ας αφήσει τουλάχιστον εμάς τους γονείς να βρούμε τρόπο πως θα καθαρίζεται κάθε μέρα ο χώρος. Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει παιδιά και τον διακρίνει κάποια ευαισθησία.

Υ.γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!