tromaktiko: Υπηρεσίες λιμουζίνας σε περίοδο κρίσης...

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Υπηρεσίες λιμουζίνας σε περίοδο κρίσης...



Αγαπητό τρωμακτικό,
Αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χωρά μας κάποιοι συνεχίζουν να σπαταλούν άσκοπα δημόσιο χρήμα . Ενώ εντός των τειχών όλοι έχουμε νιώσει στο πετσί μας το κόστος των μειώσεων των μισθών, εκτός των τειχών η κυβέρνηση από ότι φαίνεται έχει άλλη πολιτική.
Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ακόμα και τώρα, παρόλες τις θυσίες που αναγκάζεται να κάνει ο ελληνικός λαός ,κάποιοι συμπεριφέρονται ως βασιλικότεροι του βασιλέως. Τι εννοώ…….

Είναι γνωστό ότι η χωρά μας έχει σε διαφορετικά κράτη Στρατιωτικούς Ακολούθους. Αυτοί, ενώ πληρώνονται πλουσιοπάροχα, έχουν στην διάθεση τους αυτοκίνητο και οδηγό τα όποια φυσικά πληρώνονται από εμάς. Και όταν λέω για αυτοκίνητο μιλάω για αυτοκίνητο αξίας άνω των 50.000 ευρώ. Και όταν λέω για οδηγό μιλάω για τον τριπλάσιο μισθό από ότι έπαιρνε στην Ελλάδα. Στο σημείο που έχει φτάσει η χώρα αυτές οι υπηρεσίες είναι άσκοπες και πολύ δαπανηρές. Γιατί πιστεύω ότι μπορούν άνετα να πηγαίνουν στη δουλειά τους με το προσωπικό τους αυτοκίνητο και χωρίς οδηγό. Δεν είναι αρκετό το ότι πληρώνονται ήδη πολύ καλά, αλλά χρειάζονται και υπηρεσίες λιμουζίνας, τις οποίες φυσικά τις χρησιμοποιούν και για οικογενειακές υποχρεώσεις(μεταφορά των παιδιών τους στο σχολείο, μεταφορές επισκεπτών τους από και προς τα αεροδρόμια ,κ.α). Ας σταματήσουν πλέον κάποιοι να ξοδεύουν αλόγιστα το δημόσιο χρήμα και η κυβέρνηση να φροντίσει να κάνει τις περικοπές σε όλους τους τομείς.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!