tromaktiko: Απορία ενός απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Απορία ενός απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού



Είμαι ένας απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού. Παρακολουθώ πολλά χρόνια την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον προπονητή μας (βαλβέδε). Αυτό μου μου βγάζει είναι το εξής: ότι ήρθε στην ομάδα μόνο και μόνο για να να πάρει χρήματα και να κάνει διακοπές.

Πολλά είναι αυτά που κάνει και είμαι αντίθετος, με το μεγαλύτερο λάθος για μένα στην επιμονή του να καταστρέψει έναν 24χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή ( και μάλιστα διεθνή ), το Γιώργο Γκαλίτσιο. Πρώτα στο αγωνιστικό κομμάτι και μετά ( και κυριότερο ) στο ψυχολογικό. Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο νομίζω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Τι είναι αυτό που δε του αρέσει στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν τον παίρνει ούτε καν στην αποστολή; αντί αυτού προτιμάει τον μοντέστο, έναν 33 χρονών που για να στρίψει πρέπει να έχει βγάλει φλας. Γιατί όλη την εβδομάδα στη προπόνηση τον βάζει με τους βασικούς... και την ημέρα του αγώνα δεν τον παίρνει ούτε καν στην αποστολή;
Ξυπνήστε εκεί στον Ολυμπιακό!!! ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, είναι Έλληνας, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα την ομάδα μας και το κυριότερο έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα που όλοι αγαπάμε, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!