tromaktiko: Ρεκόρ διαρκείας

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ρεκόρ διαρκείας



Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε κι αυτό το ξέρουν καλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη της στην...

 ομάδα και έστειλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα 26.002 εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008/09 ξεπερνώντας το μεσημέρι της Παρασκευής τον παραπάνω αριθμό και την Δευτέρα πλέον που εκπνέει η προθεσμία θα γίνει γνωστό το νέο ρεκόρ.
Οποιοσδήποτε πάντως κι αν είναι αυτός ο αριθμός θα είναι ρεκόρ όλων των εποχών για όλες της ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι εδώ τα εύσημα ανήκουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού που κέρδισε τις εντυπώσεις αφού παρά τις διαφωνίες πολλών για τον τρόπο διοίκησης , απέδειξε με το ρεκόρ αυτό ότι βάζει την ομάδα πάνω από όλα.



"Ironman" ο Σισέ


Δεν ήταν όμως το ρεκόρ των διαρκείας που έσπασε σήμερα , αφού και ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε το δικό του ρεκόρ επιστρέφοντας πολύ νωρίτερα πό ότι αναμενόταν στις προπονήσεις μετά την θλάση που είχε υποστεί στο φιλικό με την Τζένοα.


Ο Γάλλος διεθνής αν και αναμενόταν από την άλλη εβδομάδα στην Παιανία, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής χωρίς όμως να συμμετάσχει στο οικογενειακό διπλό. Έτσι αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Δευτέρα και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια τόσο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη όσο και για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


Από την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ αργά αλλά σταθερά μπαίνει σε ρυθμούς και ο Χριστοδουλόπουλος
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!