tromaktiko: "Με εντυπωσίασε η Εθνική"

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

"Με εντυπωσίασε η Εθνική"



Ικανή για μεγάλα πράγματα θεωρεί ο Αντώνης Βλοντάκης την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που το απόγευμα της Τετάρτης...

 στάθηκε όρθια απέναντι στην Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα του Ζάγκρέμπ.
«Αυτή η Εθνική μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά» λέει στο contra.gr ο φουνταριστός του Ολυμπιακού που έχει στεφθεί χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της Εθνικής το 2005. «Αν συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί πετύχει πολλά πράγματα. Προέχει όμως ο αυριανός αγώνας με την Γερμανία που θα τον χαρακτήριζα πρόωρο τελικό, αφού κρίνεται η είσοδος στην 6άδα της διοργάνωσης».



Ο Αντώνης Βλοντάκης που ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο με τους «ερυθρόλευκους» υπογραμμίζει τα μεγάλα ατού αυτής της Εθνικής «Πάνω από όλα είναι ομάδα. Και το κυριότερο παίζει με αστείρευτο πάθος στοιχείο που έλειπε από την Εθνική τα τελευταία χρόνια. Μου θύμισε τις καλές ημέρες της δικής μου γενιάς την οποία πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να την ξεπεράσει. Ακόμη έχει ένα πολύ καλό τερματοφύλακα (τον Γαλανίδη) αλλά και παίκτες που πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους κάτι που είναι πολύ θετικό».


Για τον Χανιώτη φουνταριστό τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή διοργάνωση του Ευρωπαικού. Ούτε και το μετάλλιο. «Αν καταφέρουν να επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις με αυτή κόντρα στην Ουγγαρία όλα είναι πιθανά. Όπως είδα την ομάδα έχει τα φόντα να πάει πολύ ψηλά».
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!