tromaktiko: Προς κάθε αρμόδιο

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Προς κάθε αρμόδιο



Είμαι ένας εργαζόμενος 50 χρονών ο οποίος δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και σφαλισμένος από το 1974 στο ΙΚΑ,(δηλαδή είδη 36 χρόνια ασφαλισμένος)...
Τα τελευταία 20 χρόνια δουλεύω σε βαριά βιομηχανία και τα ένσημα μου είναι βαρέα/ανθυγιεινά και με το νέο ασφαλιστΡικό
νομοσχέδιο για τον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να πάω 60 χρονών για να πάρω σύνταξη που αυτο σημαίνει άλλα 10 χρόνια δουλεία, δηλαδή σύνολο 46 χρόνια εκ των οποίον τα 30 χρόνια βαρέα/ανθυγιεινά! Και ρωτώ! ποιος ανεγκέφαλος διεστραμμένος νους σκέφτηκε ότι οι εργαζόμενοι του δημοσίου που είναι ασφαλισμένοι πριν το1983 θα πρέπει να πάρουν σύνταξη χωρίς όριο ηλικίας στα 35 χρόνια εργασίας ενώ ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ σχεδόν 50 χρόνια για να έχει τα ίδια συνταξιοδοτικά δικαιώματα με έναν του δημοσίου!!

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο πριν το 1983 έχουν δουλέψει περισσότερο από εμένα και τους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα?? (όλα αυτά τα χρόνια εμείς στηρίζαμε το σάπιο σύστημα του δημοσίου με τα λεφτά μας και οι υπηρεσίες που δεχόμασταν ήταν και είναι από απαράδεκτες έως ανύπαρκτες) Δεν περιμένω επίσημη απάντηση από κανέναν! απλά θέλω όσοι συνάδελφοί εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την απαράδεκτα άδικη αντιδημοκρατική διάταξη να μην την δεχτούν και να διαμαρτυρηθούν με όλες τους τις δυνάμεις!


Ευχαριστώ για την φιλοξενία!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!