tromaktiko: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ;

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ;



Ειμαι κάτοικος της Άρτας και συγκεκριμένα της περιοχής του Σκοπευτηρίου. Σε λίγους μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές και θα ήθελα και εγώ όπως και ολοι οι κάτοικοι της περιοχής μας να ξέρουμε τι θα γίνει με το θέμα του κόμβου...
μιας και η απερχόμενη δημοτική αρχή, παρότι είχε εξαγγείλει πως θα κάνει κάτι με το θέμα αυτό στην περιοχή δεν έχει ξεκινήσει ακομα εργασίες και η τροχαία απο την άλλη κάνει τα στραβά μάτια σε όλο αυτο το μπάχαλο που δημÎ! �ουργείται καθημερινά στο σημείο.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,στην μια έξοδο της πόλης (προς Αθήνα) υπάρχει ένα σημείο όπου βρίσκονται 5 βενζινάδικα, ένα καινούργιο σχετικά σούπερ μάρκετ "Carrefour"(στο οποίο έδωσαν αδεια χωρις να δημιουργήσουν ασφαλείς προσβάσεις) ,ένα περίπτερο (το οποίο δημιουργεί και το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος και σίγουρα κάποιοι έχουν οφέλη για να το κρατάνε εκεί και να μην τον πηγαίνουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου που είναι πιο προσιτή και πιο ασφαλης η στάθμευση ,μιας και έχει παράδρομο), και επιπλέον σχηματίζεται και ένα σταυροδρόμι Ï! �ου ο ένας δρόμος πάει προς την περιοχή που βρίσκεται η φρουταγορά και ο άλλος προς τα σχολεία.Δεν φτάνουν ολα τα άλλα ......εκει ειναι και η αφετηρία των αστικών λεωφορείων!!!!

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε εισόδους και εξόδους στα βενζινάδικα, είσοδο και έξοδο του σούπερ μάρκετ,χωρο σταθμευσης των αστικών και.... χώρο στάθμευσης (άτυπο και εντελώς παράνομο και επικίνδυνο)για το περίπτερο και ακριβώς δίπλα... στάση για τα σχολεία!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω και 15 μέρες σχεδόν έγινε κι άλλο ενα σοβαρότατο ατύχημα στην περιοχή,καθημερινά γίνονται τρακαρίσματα, άλλες φορές με ανθρώπινα θύματα άλλες μόνο με υλικές ζημιές.(Σας προτρέπω να κάνετε το ρεπορτάζ σας και να διασταυρώσετε του λόγου το αληθές για τα πεοαναφερθέντα).

Πόσος κοσμος πρέπει να τραυματιστει και να ζημιωθεί ακόμα για να αρχίσει να ενδιαφέρεται ο δήμος και η τροχαία??????Σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές .....πάλι υποσχέσεις θα ακούσουμε.....παλι λόγια θα μας πούν .....απο έργα τιποτα???Ας κάνουν μια αρχή επιτέλους.....

Δεν μιλάω για ανακύκλωση....δεν μιλαω για καθαριότητα....δεν μιλάω για γραφειοκρατεία.....δεν μιλάω για πραγματα που έιναι μικρότερης σημασίας. Απαιτω (και όταν ως πολίτης έιμαι σωστός μπορώ να απαιτώ), να σεβαστούν αυτους τους πολίτες που οταν χρειάζεται τους στηρίζουν.

Σας ευχαριστώ,
ενας εξοργισμένος δημότης Αρταίων
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!