tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΧΙΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΧΙΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ



Αγαπητέ συνάδελφε, Μάχιμε Ιπτάμενε,
Αν πολεμάς κι εσύ με μαχητικό αεροσκάφος, λόγω των γενικών περικοπών, πετάς 60 ώρες το 6μηνο, ήτοι 2 φορές την εβδομάδα, και αμείβεσαι όπως πριν. θα ήθελα να σου απευθύνω μερικές ερωτήσεις αφού θεωρείς πως είσαι ενημερωμένος :

1. Πόσοι ιπτάμενοι βρίσκονται σήμερα σε πολεμικές Μοίρες που θεωρητικά πετάνε ‘καθημερινά’ και πόσοι σε γραφεία που θεωρητικά πετάνε?
2. Ποια στελέχη του Στρατού Ξηράς/ Ναυτικού που υπηρέτησαν σε Ειδικές Δυνάμεις/ υποβρύχια παίρνουν εσαεί τα αντίστοιχα επιδόματα?
3. Ποιοι Ιπτάμενοι Επιτελείων κάνουν 15 υπηρεσίες το μήνα, όταν σε επίπεδο Πτέρυγας κανείς δε κοιμάται μέσα πλην των νυκτερινών επιφυλακών που αντιστοιχούν για κάθε Ιπτάμενο Μοίρας σε μία το τρίμηνο?
Όλοι εκτιμούμε το έργο των Ιπταμένων και αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, αλλά ήταν συνειδητή επιλογή σας. Ο εγωισμός που επιδεικνύετε λέγοντας πως χωρίς εσάς δεν υπάρχει Αεροπορία θα μπορούσε να απαντηθεί λέγοντας πως χωρίς τις υπόλοιπες ειδικότητες δεν θα πετούσε κανένα αεροπλάνο. Όμως σκοπός μας δεν είναι να απαντήσουμε σε κανέναν. Δεν έχουμε κόντρα με κανέναν, αντιθέτως αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό που είναι η υπεράσπιση της πατρίδας!

Ωστόσο για να συμβεί αυτό πρέπει να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην! Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να ζήσεις με 1100 ευρώ και να μεγαλώσεις και την οικογένειά σου.

Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα: να ζούμε αξιοπρεπώς!!!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!