tromaktiko: Αγανακτισμένος με το Νοσοκομείο Ρόδου.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αγανακτισμένος με το Νοσοκομείο Ρόδου.



Δεν είναι κατάσταση αυτή με την συμπεριφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Όλοι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έχουν το ίδιο σκεπτικό («ας τους στείλω αλλού να ξεμπλέξω»)...



Στα επείγοντα δεν σε κοιτάνε αν δεν χάνεις 1 λίτρο αίμα το λεπτό. Όλους τους ασθενείς χωρίς αιμορραγία τους ρωτάνε: «Γιατί δεν κλείσατε ραντεβού να πάτε στα εξωτερικά Ιατρεία???» Λες και ο άλλος έχει συνεννοηθεί με την τύχη του για το τι θα του προκύψει.

Ήμουν εκεί σήμερα για να κάνω κάτι ράμματα και ήταν μια κοπέλα που έπαθε κάτι και δεν μπορούσε να περπατήσει και δείτε πως πήγε η συζήτηση:
Ασθενής: Γεια σας ξύπνησα το πρωί και από τον πόνο στην μέση μου δεν μπορώ να περπατήσω.
Γιατρός: Γιατί κάτσατε εκεί? Ελάτε από την άλλη.
Ασθενής: Μα δεν μπορώ να περπατήσω να έρθω από την άλλη… πονάω.
Γιατρός: Ε τότε να περιμένετε να αδειάσει λίγο και να σας κοιτάξουμε.
Το πρόβλημα τους όλο ήταν γιατί έκατσε στην 1η καρέκλα που βρήκε και δεν πήγε ποιο κοντά στον Γιατρό……. Είναι πράγματα αυτά από σοβαρούς «Ιατρούς»???

Η από την άλλη έχουν αυτήν την εταιρεία «security» που ειλικρινά είναι για γέλια. Έχουν μια ακατάδεκτη συμπεριφορά πολύ προκλητική. Το λέω και θα με θυμηθείτε δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι κάποιος να στείλει τους «security» στα επείγοντα. Μιλούν με αυθάδεια και ειρωνεία δήθεν ότι κάνουν την δουλειά τους. Ας τους εξηγήσει ο προϊστάμενος τους. Ότι όταν κάποιος έχει ένα αγαπημένο πρόσωπο στα επείγοντα, 1η τους δουλεία είναι να τους καθησυχάσουν και μετά να τους ζητήσουν να περάσουν έξω… Όχι να τους αρχίσουν τις μ******ς για νόμους και απαγορεύσεις!!!



Αγανακτισμένος

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!