tromaktiko: Μπουρούσης-Σπανούλης: "Απαιτούμε σεβασμό"

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μπουρούσης-Σπανούλης: "Απαιτούμε σεβασμό"



Υπεραμύνθηκαν κάθε κατηγορίας και κριτικής που τους ασκήθηκε, εξήγησαν το σκεπτικό τους και ξεκαθάρισαν πως το...

 μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πετύχουν. Γιάννης Μπορούσης και Βασίλης Σπανούλης μίλησαν για την επόμενη μέρα της ήττας από τη Ρωσία και το τουρνουά που... τώρα αρχίζει!
Αυτό σημαίνει ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Γι' αυτό, δύσκολα μπορεί κανείς να τους ψέξει.



Μπουρούσης: "Δεν μας σέβονται..."


"Μας κακολογούν πολλοί. Η ομάδα αυτή έχει προσφέρει πολλά. Εμείς κοιτάμε το καλό της ομάδας. Είμαστε όλοι εδώ τόσα χρόνια και αυτό το καλοκαίρι μαζί εδώ και δύο μήνες. Αυτή η ομάδα έχει δώσει τόση χαρά και δεν τη σέβεται κανένας. Συνεχώς μας κράζουν", τόνισε ο Καρδιτσιώτης σέντερ για να προσθέσει: "Το τουρνουά τώρα ξεκινά. Οι Ισπανοί λένε ότι θα κερδίσουν εύκολα, αλλά εμείς θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο. Έχουμε τραβήξει πολλά από αυτούς".


Όσο για τις επιθέσεις που δέχτηκε η ελληνική ομάδα από τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε: "Πώς γίνεται ο κύριος Τάνιεβιτς να έρχεται και να μας ειρωνεύεται και ο κύριος Μπλατ να λέει αυτά τα πράγματα; Μας φοβούνται ίσως, δεν ξέρω...".


Σπανούλης: "Η ομάδα απαιτεί σεβασμό"


"Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Καλώς ή κακώς, όπως είναι η διοργάνωση κάθε ομάδα βαδίζει με ένα στόχο κι εμείς θα κριθούμε στο τέλος της διαδρομής. Αυτή η ομάδα απαιτεί σεβασμό, έχει φέρει μεγάλες χαρές στους Έλληνες. Δεν υπογράφει κανένας συμβόλαιο για την επιτυχία. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα, είμαστε περήφανοι για αυτό και στόχος μας είναι η είσοδός μας στην τετράδα κι ένα μετάλλιο".
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!