tromaktiko: Ο Σισέ μαρκάρεται ανάλογα με το χτένισμα

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Σισέ μαρκάρεται ανάλογα με το χτένισμα



Ιδιαίτερα κεφάτος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στόλε Σολμπάκεν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νορβηγός τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τους «πράσινους» και σημείωσε πως δεν μπορεί να πει το τελικό αποτέλεσμα του ματς, διότι έτσι δεν θα υπήρχε αγωνία. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Κοπεγχάγης μίλησε και για το…
χτένισμα του Τζιμπρίλ Σισέ.
«Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και πως θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι. Αλλά ελπίζουμε ότι θα κάνουμε έναν καλό αγώνα και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε ερωτηθείς για το αν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη: «Αν σας πω από τώρα δεν θα υπάρχει αγωνία και έκπληξη, οπότε λέω να μην το κάνω και να μην σας πω. Θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας, όμως, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατή ομάδα».

Αναφερόμενος στην παρουσία του Ντάμε Εντόι σχολίασε: «Πέρα από κάποια στοιχεία που μας έχει πει για τη νοοτροπία που υπάρχει εδώ και για κάποιους παίκτες που ήξερε δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε».

Στην συνέχεια σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον Σισέ, ανέφερε με χιούμορ: «Εξαρτάται από το... χτένισμά του. Παίζουμε με ζώνη οπότε δεν υπάρχει μαν του μαν. Σε όποια πλευρά βγαίνει ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα τον αντιμετωπίζει ο αντίστοιχος δικός μας. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό παίζουμε πιο μοντέρνο σύστημα στην άμυνα, νομίζω».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε σε καλή φόρμα παίζουμε πολύ καλά. Παναθηναϊκός καλή ομάδα, αλλά όχι τόσο μεγάλη διαφορά. Γενικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Γκρόνκιερ: «Θέλουμε τη νίκη»
Τους παίκτες της Κοπεγχάγης εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γέσπερ Γκρόνκιερ, ο οποίος ανέφερε: «Οι φίλαθλοι στη νότια Ευρώπη είναι πιο θερμοί έχουν μεσογειακό ταμπεραμέντο. Όμως εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Αντί να αγχωνόμαστε για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει το βλέπουμε ως ένα θετικό στοιχείο».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=147445
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!