tromaktiko: ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ



Αγαπητό τρομακτικό ενα απο τα μεγαλύτερα προτερήματα του λαού μας είναι το φιλότιμο , μια λέξη που δεν υπάρχει σε καμια αλλη γλώσσα του πλανητη μας . Ενα πράγμα δε μπόρει να ανεχτεί αυτός ο λαός , την κοροιδία ! 
Τα τελευταία χρόνια και είδικα απο περυσι το χειμώνα δεκαδες και ίσως τωρα πια εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας αρνούνται να πληρώσουν για 3η φορά τέλη για υπηρεσιες που εχουν πληρώσει ηδη 2 φορές καθε χρόνο ( τέλη κυκλοφορίας , άμεση και έμμεση φορολογία ) , και ομιλω φυσικά για τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ .

Το κράτος που στο σημερινό καπιταλιστικό συστημα ειναι το κράτος των επιχειρηματιων και των μεγαλων πολυεθνικών υπογραφει αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης των εθνικων δικτυων και στις περισσοτερες των περιπτώσεων για ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ( τελη κυκλοφοριας - αμεση και έμμεση φορολογια ) . Δε πρέπει σε καμια περίπτωση ο λαός να νομιμοποιησει στη συνειδηση του οτι εν ετη 2010 για να έχει ασφαλη και καλο δρόμο να κινειται θα πρέπει να πληρώνει το παράνομο χαρατσι των ιδιωτικων διοδίων . Φυσικά και θα πρέπει να ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ αφου τις πληρώνει ο λαός με 2 τρόπους , να μη τους αναφέρω παλι .

Είναι προκλητικές οι επιδοτήσεις που δίνουν προς τους μεγαλοεργολάβους. Το δημόσιο χρηματοδοτεί τα έργα κατά 90%, και οι κατασκευαστικοί όμιλοι μόλις κατά 10%, ενώ τους παραχωρείται το δικαίωμα να τα εκμεταλλεύονται για δεκαετίες (30-35 έτη)!


Οι εταιρείες γνωστών μεγαλοκαρχαριών που τους εχουν παραδωθει οι οδικες υποδομες της πατρίδας μας μπροστά σ αυτο το κύμα οσων δε πληρώνουν εχουν σαστήσει , ξεκινησαν με την αποσιώπηση του φαινομένου απο τα ΜΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ . Δε σας προκαλεί καμια εκπληξη που δεν εχει γίνει ουτε μισό ρεπορτάζ για το μαζικό φαινόμενο της άρνησης πληρωμης των παρανομων διοδιων ? Δε θελουν να προβαλλεται αυτο το παράδειγμα για να μη το ακολουθούν και αλλοι . Προσπάθησαν κατα καιρούς να βάλουν τη τροχαία σε ρόλο security των μαγαζιών τους . Ο ίδιος ο αρχηγός της τροχαίας δηλωσε πως ειναι αναρμοδια η τροχαία για διαφορές ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ Κ.Ο.Κ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΟΔΙΩΝ .

Εγω προσωπικά εδω και 3 χρόνια δε πληρώνω κανενα διοδιο για εθνικο δρομο , δε μου εχει ερθει ουτε μισο χαρτακια σπιτι μου , βλεπω μετα χαρας πως τώρα ανοιγουν νεο παραμυθακι, τη τρομοκρατία . Παπαγαλακια που θα αρχισουν να μιλάνε για προστιμο στην εφορία !!!  Σοβαρα μιλάτε ? Θα πας εσυ σ ενα μαγαζι και θα αρνηθεις να πληρωσεις και θα μεσολαβησει η εφορια ? Για διαφορά μεταξυ ιδιωτων ? Ειναι απλα αστείο ! Δεν υπάρχει κατι τετοιο ποτε και πουθενά . Παρακαλάμε να πανε το πρώτο σε δικαστηριο , δεν εχουν παει κανενα ! Για ποιο λόγο ? Υπάρχει φυσικα νομικο κενό , κανενας νόμος δεν υπάρχει που να σε υποχρώνει να πληρώσεις για κατι που ηδη εχεις πληρωσει 2 φορες ! Δε τολμουν να ανοιξουν δικαστικα την υποθεση γιατι τοτε θα υπαρξει δεδικασμενο και γιατι ξερουν πως δεν εχουν τη παραμικρή ελπιδα να δικαωθουν .

Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Ούτε φθηνά, ούτε ακριβά, όχι σε όλα τα διόδια. Να καταργηθούν τώρα. Η κίνηση όλων των οχημάτων κάθε τύπου πρέπει να είναι δωρεάν σε όλους τους δρόμους χωρίς τέλη και διόδια. Τα έργα και τις υποδομές πρέπει να τα αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και το περιβάλλον. Για δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!