tromaktiko: Τα «είπαν» Μαρινάκης-Συγγελίδης για το μέλλον του Ερασιτέχνη

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τα «είπαν» Μαρινάκης-Συγγελίδης για το μέλλον του Ερασιτέχνη



Συζήτηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννη Συγγελίδη, είχε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδειξε ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν κυρίως το τμήμα πόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Βλοντάκης έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ το ίδιο ενδέχεται να πράξει και ο Νίκος Δεληγιάννης.
Από τους πρωταθλητές Ελλάδας αποχώρησαν πρόσφατα οι Χατζηθεοδώρου και Αφρουδάκης, οι οποίοι κατέληξαν στις Παρτιζάν και Παναθηναϊκό, αντίστοιχαμ, με την ομάδα να αποδυναμώνεται αισθητά. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως και σε όλους τους ελληνικούς συλλόγους, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει το τμήμα πόλο ένας επιχειρηματίας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία.

Τα προβλήματα είναι πολλά ακόμη και για τους Πειραιώτες, που τα τελευταία χρόνια κατακτούν διαρκώς το πρωτάθλημα.Φυσικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μένει αδιάφορος σε όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες και έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή συνομιλία του με τον Γιάννη Συγγελίδη, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών τις επόμενες ημέρες.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=15354
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!