tromaktiko: Πάει για γκολκίπερ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει για γκολκίπερ



Τον διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είναι αποφασισμένη να φέρει τον Ιανουάριο έναν τερματοφύλακα κλάσης στο λιμάνι.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ» η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι οριστικό ότι θα κινηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού προρτιέρο, άξιο διάδοχο του 40χρονου Νικοπολίδη. Η αγορά που θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» έχει να κάνει με πρωταθλήματα που θα έχουν τελειώσει στα μέσα του χειμώνα. Δηλαδή μεταξύ της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της Λατινικής Αμερικής, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστούν και λύσεις από την Ιταλία.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να καθυστερήσουν, περιμένοντας ως το επόμενο καλοκαίρι παρότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Νικοπολίδης και Πάρντο. Το σκεπτικό είναι να γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο προκειμένου ο νέος τερματοφύλακας να εγκλιματιστεί άμεσα στα νέα δεδομένα.

Σκέψεις για Μιραλάς
Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς εξετάζουν πολύ σοβαρά στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Σεντ Ετιέν και αν οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα του που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγηθεί για την απόκτησή του δεν αποκλείεται η γαλλική ομάδα να τον παραχωρήσει με 1,5 εκατ. ευρώ αφού δεν τον υπολογίζει. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια διαφορά της τάξεως των 300.000 με τον ατζέντη του παίκτη, αλλά αυτό το εμπόδιο δεν φαίνεται ικανό να «χαλάσει» τη μεταγραφή.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!