tromaktiko: Τα είπαν (και) για τη διαιτησία Μαρινάκης και Κόκκαλης

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα είπαν (και) για τη διαιτησία Μαρινάκης και Κόκκαλης



Συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να συζητηθούν όλα τα...

τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.
Στο ραντεβού, το οποίος ειρήσθω εν παρόδω κράτησε περίπου 2,5 ώρες, έδωσαν το παρών ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και ο Γιάννης Μώραλης.

Εγινε απολογισμός των μεταγραφικών κινήσεων του καλοκαιριού, όπου εκφράστηκε ικανοποίηση για την ενίσχηση της ομάδας, ενώ έγινε μακρά συζήτηση και για τη διαιτησία και το πως θα προστατευτεί ο Ολυμπιακός. Επίσης, τους δύο άνδρες απασχόλησε και το θέμα χορηγίας της ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ.

Σχετικά με τη διαιτησία, ο Κόκκαλης συμβούλεψε τον Μαρινάκη για το πως θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα, ενώ υπήρξε κουβέντα και για τις αρμοδιότητες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στη Super League από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρίας της.

Το ζουμί της συνάντησης των δύο ανδρών είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να έχει ο Ολυμπιακός την προστασία που πρέπει ώστε να αποφύγει κακές διαιτησίες όπως αυτή στο Καυτανζόγλειο. Οπως τονίστηκε τόσο από τον Σωκράτη Κόκκαλη όσο και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που θέλουν οι Πειραιώτες είναι ισονομία και ένα "καθαρό" πρωτάθλημα.
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!