tromaktiko: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ



...που κάθε χρονιά και λίγες μέρες πριν την έναρξη των σχολείων  ΠΟΥΛΑΝΕ  τις λίστες των μαθητών τους σε όλα τα τοπικά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών και δεν σταματάνε οι κάθε λογής διαφημιστές, courier και ταχυδρόμοι να βαράνε καθημερινά τα κουδούνια και να γεμίζουν με χιλιάδες έντυπα τις εισόδους των πολυκατοικιών.

Στη πλάτη και την ησυχία τη δική μας κονομάνε οι Διευθυντές των σχολείων απροκάλυπτα τόσα χρόνια τώρα πουλώντας τα προσωπικά μας δεδομένα σε κάθε επιτήδειο και του δίνουν το δικαίωμα να τα εκμεταλεύεται όχι μόνο για ίδιο ώφελος αλλά και για για μεταπωλήσεις σε άλλου είδους επιχειρήσεις όπως βιβλιοπωλεία κλπ.
Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ. ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ.
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!