tromaktiko: Μιχάλης Σηφάκης: Θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μιχάλης Σηφάκης: Θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος



Ο Μιχάλης Σηφάκης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την έως τώρα πορεία του Αρη σε Ελλάδα και εξωτερικό και αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη πιστεύει ότι θα αρχίσει η ανάκαμψη στην Σούπερ Λίγκα.
Γεια σας φίλοι μου! Πέρασε λίγος καιρός από τότε που τα είπαμε για τελευταία φορά. Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League, που ήταν ο πρώτος στόχος της χρονιάς, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αούστρια. Η κλήρωση μας έφερε ισχυρούς αντιπάλους, όπως η Ατλέτικο, αλλά όπως είδατε μέσα στο γήπεδο είμαστε 11 εναντίον 11. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και κερδίσαμε την τροπαιούχο του Europa League! Τι καλύτερο;

Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε καλά με νίκη στην Καβάλα, αλλά ήρθε η άδικη ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, που καλύτερα είναι να μη σχολιάσω κάτι, απλά στο επόμενο ματς στην έδρα μας να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα να μπορεί μια απόφαση να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Την Κυριακή η ομάδα έβγαλε την κούρασή της δυστυχώς από τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς και ειδικά από το ματς με την Ατλέτικο. Δυστυχώς η ομάδα έχει ακόμα αρκετές απουσίες και όπως καταλαβαίνετε η κούραση είναι μεγαλύτερη.

Όλα όμως φτιάχνουν σιγά σιγά. Και αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη, θα φροντίσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι ότι με τη δική μας προσπάθεια και τη δική σας βοήθεια η ομάδα θα καταφέρει να πολλά, άλλωστε τι δυνατότητες έχουμε το δείξαμε, Να είστε όλοι καλά και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.


http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!