tromaktiko: Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο στο σπίτι σας!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο στο σπίτι σας!



Δημιουργήστε ένα κρεβάτι με τέντα:
Σ' αυτό το υπνοδωμάτιο από το σχεδιαστή Eric Lysdahl, ένα κομμάτι ύφασμα περασμένο από το ταβάνι δημιουργεί μια άνετη γωνιά με βασιλικό feel.
To Sokaki says: Τα κηροπήγια στις πλευρές του κρεβατιού δίνουν τη δυνατότητα για πιο απαλό φωτισμό και χαλάρωση και τα μαξιλαράκια με το μαυρόασπρο pattern σπάζουν την κυριαρχία των γήινων τόνων.
Προσθέστε μαξιλάρια στις καρέκλες της τραπεζαρίας:
Για ένα πιο χαλαρό feel, προσθέστε μαξιλάρια στις καρέκλες της τραπεζαρίας με ξύλινη ράχη, όπως σ' αυτή την τραπεζαρία από τη Mary McDonald. Είναι τέλειες για να την αράξουμε στα φιλικά γεύματα και δείπνα που ακολουθούν.
Βάλτε μια lounge πολυθρόνα στο μπάνιο:
Αν έχετε το χώρο, μιμηθείτε τη φωτογράφο και designer Victoria Pearson. Η lounge πολυθρόνα θα δημιουργήσει ένα private αναπαυτικό σημείο, ούτως ώστε να θυμίζει το μπάνιο σας ένα χαλαρωτικό spa.
Φροντίστε τη βεράντα σας:Ένα τέτοιο εξωτερικό τραπέζι, θα φιλοξενεί την οικογένειά σας, πολύ μετά που θα έχει τελειώσει το δείπνο. Το pendant φωτιστικό είναι κατάλληλο για τις μέρες που μικραίνουν και τα μαξιλαράκια καλωσορίζουν φθινοπωρινά γεύματα στην αυλή, ενόσω είναι ακόμα ζέστη. Ο designer Άλεξ Παπαχρηστίδης διάλεξε κλασικές φόρμες και ουδέτερα χρώματα, που παραπέμπουν εύκολα σε φθινόπωρο, στην εξωτερική του τραπεζαρία στο Greenwich, στο Connecticut
Ρομαντικό δείπνο για δύο:
Ένα ρομαντικό δείπνο δεν χρειάζεται να είναι στην τραπεζαρία. Βάλτε ένα μικρό τραπέζι δίπλα στο τζάκι για ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο. Ο designer Ralph Lauren δημιούργησε αυτό το βολικό setting προσθέτοντας μια μεγάλη γυάλα με κερί και κόκκινες καρό πετσέτες.
Δημιουργήστε μια αναπαυτική γωνιά για διάβασμα:
Ένα ανάκλιντρο ή ένας κτιστός καναπές δίπλα σε παράθυρο καθιστά τη γωνιά ιδανική για διάβασμα (ή ονειροπόλημα!). Ο designer Άλεξ Παπαχρηστίδης έφτιαξε αυτή την αναπαυτική γωνιά με μαξιλάρια κι ένα μικρό side table. Αν δεν έχετε ανάκλιντρο ή κτιστό καναπέ, φανείτε δημιουργικοί. Τραβήξτε μια πολυθρόνα κοντά στο παράθυρο και ακουμπήστε τα βιβλία σας ή ένα ζεστό φλιντζάνι καφέ σε ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι.



http://tosokaki.blogspot.com/2010/09/blog-post_3166.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!