tromaktiko: Τον θυμήθηκε!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τον θυμήθηκε!



Και κάποια στιγμή εκεί στο 32'30'', ενώ η Σερβία ήταν στο -20 στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τους Λιθουανούς να κάνουν πάρτι από το δεύτερο δεκάλεπτο, κι ενώ ο...
Μίλος Τεόντοσιτς χρεώθηκε με τεχνική ποινή, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θυμήθηκε ότι στην ομάδα του έχει κι ένα παιδί που το λένε Τέπιτς.

Η εντολή για να σηκωθεί ο Μιλένκο Τέπιτς δόθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 32'30''. Το σκορ ήταν 62-82 και ουσιαστικά η Λιθουανία ήταν ήδη αγκαλιά με το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας επιβάλει το ρυθμό της και επικρατήσει σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου. Ο Τεόντοσιτς είχε... τα νευράκια του. Χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, θεώρησε υποχρέωσή του να τα πει στα... σέρβικα στον διαιτητή ένα χεράκι, αλλά έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει εκφράσεις που είναι γνωστές πλέον παγκοσμίως. Τότε ο «σοφός» θυμήθηκε τον Τέπιτς.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν εκνευρισμένος ή απογοητευμένος. Αντίθετα, προσπάθησε για το καλύτερο, παλεύοντας κυρίως στην άμυνα. Είχε 2/2 βολές, 1/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο, βοήθησε να συμμαζευτεί λίγο η διαφορά, την ώρα που σίγουρα και οι Λιθουανοί χαλάρωναν και περίμεναν απλά να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Ο Τέπιτς είχε ακόμη 1 κλέψιμο και 2 ασίστ σε 7'30'' που αγωνίστηκε ως το τελικό 88-99 που έστειλε τη Λιθουανία στο βάθρο.

http://www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!