tromaktiko: «Χάζεψε» και ο Ριέρα!

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Χάζεψε» και ο Ριέρα!



Ενθουσιασμένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Άλμπερτ Ριέρα. Όχι τόσο με την δική του εμφάνιση, αλλά όσο με την συνολική των «ερυθρολεύκων».
Ο 28χρονος Ισπανός άσος ανέφερε: «Χάζεψα όλη την ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν σπουδαίοι και παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Μου το έλεγαν ότι ο κόσμος μας δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα».
Όσο για τη δική του απόδοση, όταν ρωτήθηκε από ανθρώπους της ομάδας είπε: «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχω βρει τη φόρμα μου. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι αυτός που θέλετε και αυτός που θέλω και εγώ».

Για την απόδοση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ριέρα πρόσθεσε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα και από τη διοίκηση μου είπαν πως θα γίνω ο σούπερ σταρ της ομάδας, όμως τους είχα απαντήσει ότι δεν θα είμαι εγώ ο σούπερ σταρ, αλλά ο Ιμπαγάσα και νομίζω ότι δικαιώνομαι. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Αριέλ. Θα το δείτε και στα επόμενα παιχνίδια».


Τέλος ο πρώην άσος της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γιάννη Φετφατζίδη. «Αυτός ο μικρός έχει εκπληκτική επαφή με την μπάλα. Κάνει απίθανα πράγματα που τα έχουμε δει μόνο από το Μέσι. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει να δουλεύει, να είναι προσγειωμένος και να βελτιώσει τις αδυναμίες του, θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Θα εξελιχθεί στον Μέσι του Ολυμπιακού».

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!