tromaktiko: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Θα ήθελα να γράψω δύο πράγματα που με τρώνε και δεν τα ακούω, όμως νομίζω ότι πολλοί από εσάς θα έχουν την ιδία απορία.


Έλληνες, να απαιτήσουμε να σταματήσει η χρηματοδότηση των κομμάτων. Όποιος αισθάνεται την ανάγκη να μας κυβερνήσει, ας κατέβει με δικά του έξοδα!
Έλληνες, να απαιτήσουμε να καταργηθεί ο περίφημος νόμος περί ευθύνης υπουργών και να ψηφιστεί νόμος που να αναιρεί αναδρομικά όλες τις ευθύνες τα τελευταία 20 χρόνια!
Έλληνες, να ψάξουμε στις συμβάσεις που έχουν γίνει για τα διόδια στην Αττική οδό και στις νέες συμβάσεις που έχουν γίνει στους εθνικούς δρόμους, αν πίσω από αυτές κρύβονται μόνιμες μίζες στα κόμματα ή και σε διαφόρους μεσάζοντες!
Έλληνες, να σταματήσουμε να ψηφίζουμε τους ίδιους, αν θέλετε να υπάρξει κάποιο καλύτερο μέλλον για όλους μας! Μην πετάτε την ψήφο μας στα ψοφίμια και ας επιλέξουμε αγνώστους ανθρώπους για να μη δώσουμε ξανά δύναμη στους απατεώνες! Από εμάς εξαρτάται να καθαρίσουμε τον τόπο! Μην το ξεχνάτε!
Έλληνες, ο φόβος και ο τρόμος των κομμάτων με την υπάρχουσα κατάσταση, είναι να βγει ένας νέος άνθρωπος που να έχει προοπτική και οράματα για την πατρίδα και να ανέβει. Δεν θέλουν να αφήσουν κανένα να τους χαλάσει την πίττα. Αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκαν 5 σε ένα κανάλι και επιτέθηκαν στον κύριο που πέταξε το παπούτσι. Προσπάθησαν να τον ξεφτιλίσουν. Μιλάμε για εφιάλτη εάν βγει ένας με οράματα. Το ίδιο θα κάνουν και σε όποιον άλλο κάνει κάποια κίνηση να τους χαλάσει την πίττα. Θέλουν το παιχνίδι να παίζεται πάντα με το ίδιο θίασο. Να μη αλ! λάξει ο θίασος! Έχουν την κρυφή αστυνομία (μεγαλοδημοσιογράφοι και ΜΜΕ) και παίζουν εκ του ασφαλούς!
Έλληνες είναι καιρός να αλλάξουμε τα πράγματα για το μέλλον των παιδιών μας!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!