tromaktiko: ΟΜΑΡ ΤΑΡΙΦ...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΑΡ ΤΑΡΙΦ...



Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία που είχα με έναν Ομαρ Ταρίφ (ταξιτζή). Είχα καλέσει ταξί απο το ξενοδοχείο president προκειμένου να μεταβώ στο κλειστό του Φαλήρου την Παρασκευή. Ενώ περίμενα το ραδιο-ταξί καταφτάνει ο κλασσικός τελειωμένος ταρίφας 50άρης κι εγώ νομίζοντας ότι είναι το ταξί που περίμενα μπαίνω μέσα  λέω τον αριθμό του δωματίου και του λέω την διαδρομή.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής  κάπνιζε και έβριζε τους πάντες και τα πάντα δηλώνοντας μάλιστα αγωνιστής του ΠΑΜΕ!!!
Σταματάει δίπλα σε περίπτερο παραγγέλνει τσιγάρα και μου λέει κατέβα φιλαράκι σε παρακαλώ να  με εξυπηρετήσεις!!Κι εγώ σαν χαζός τον εξυπηρετώ. Φτάνοντας στο γήπεδο περναέι με κόκκινο δυο φανάρια και ενώ έγραφε το ταξίμετρο 12 ευρώ μου ζητάει 25 !! Τον ρωτάω γιατί και μου λέει για το τηλεφώνημα κλπ κλπ.
Δυστυχώς του δίνω τα λεφτά γιατί δεν είχα πολύ χρόνο μου δίνει τα ρέστα και διαπιστώνω οτι ένα πεντάευρω που είχα πάρει απο τον κύριο Ομάρ ήταν μισό!! (ήταν κομμένο).
Πάω το ίδιο βράδυ στο ξενοδοχείο και ζητάω να βρώ στοιχεία του ταρίφα μέσω του ραδιοταξί με σκοπό να βρώ αυτόν τον αλήτη που με κοροίδεψε και διαπιστώνω ότι δεν ήταν απο την εταιρία του ραδιοταξί και τυχαία περνούσε απο το ξενοδοχείο που περίμενα και με χρέωσε και το τηλεφώνημα και μου έδωσε και κομμένο-ακυρο νόμισμα!! Για διαδρομή President - Φάληρο 30 Ευρώ!Και χωρίς απόδειξη!! Προσέχετε λοιπόν και ζητάτε πάντα αποδείξεις.

Εντάξει δεν είναι όλοι έτσι αλλά έίναι οι περισσότeroi!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!