tromaktiko: Οργή και δικαιοσύνη...

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Οργή και δικαιοσύνη...



Καζάνι που... βράζει είναι ο Ολυμπιακός με αυτά που συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με αγωνία περιμένουν την αποπομπή του Δαλούκα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Δαλούκας με το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Λουκά Βύντρα «τίναξε» τις όποιες... καλές διαθέσεις που υπήρχαν για 50-50 στις διαιτητικές αποφάσεις την φετινή σεζόν και κατάφερε να προκαλέσει για ακόμα μία φορά «αναβρασμό» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν με αγωνία την τιμωρία και την αποπομπή του ρέφερι της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό, αφού πλέον τον θεωρούν πιο... ακατάλληλο από ποτέ.
Μετά την πρώτη αγωνιστική ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε καμία ανοχή και χθες πέρασε στην επίθεση.

Ο νεαρός εφοπλιστής παρακολουθούσε από τη σουίτα του Καραϊσκάκη τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βλέποντας τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενημερώνοντάς τον πως θα κάνει δηλώσεις.
Το μόνο που ενδιαφέρει πλέον τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι η αποπομπή του 32χρονου Δαλούκα από τους διαιτητικούς πίνακες και θα κάνουν σαφές με κινήσεις τους τις επόμενες μέρες πως δεν επιθυμούν να επαναληφθούν ανάλογα λάθη στο μέλλον.
Παράλληλα, ο Μαρινάκης αναμένεται να θέσει ξεκάθαρα θέμα αποχώρησης του Σοφοκλή Πιλάβιου, καθώς θεωρεί ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλει να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται.
Δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών να απαιτήσει να βγουν από τους πίνακες οι διαιτητές που είχαν ταυτιστεί πέρυσι με διαιτησίες υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού, για να ξεκινήσει το 50-50 στη «μάχη» που γίνεται για την ισονομία του πρωταθλήματος.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!