tromaktiko: «Δεν άξιζε τέτοιο ποδοσφαιρικό τέλος!»

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν άξιζε τέτοιο ποδοσφαιρικό τέλος!»



Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν διάγει τις... καλύτερές του μέρες αυτήν την περίοδο. Από την μία το πρόβλημα υγείας του, από την άλλη οι διαφορές του με τον Ολυμπιακό τον έχουν ρίξει ψυχολογικά. «Δεν του άξιζε να τελειώσει έτσι την μπάλα», σχολίασε μιλώντας στο katimagiko.gr ο μάνατζέρ του, Σέργκος Πουρσελιάν.


Κρίμα και άδικο...

Ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο Γκαλέτι αλλά και φίλος του, Σέργκος Πουρσελιάν σχολίασε στο katimagiko.gr τον... άδοξο τρόπο με τον οποίο έληξε η καριέρα του Αργεντινού χαφ. «Είναι κρίμα και άδικο για τον Λουτσιάνο αυτό που του έτυχε. Δεν του άρμοζε ένα τέτοιο τέλος. Δεν του άξιζε να τελειώσει έτσι την μπάλα.

Είχε ακόμη μπροστά του 3 με 4 καλά χρόνια ποδοσφαίρου. Από την άλλη υπάρχουν και χειρότερα. Σίγουρα αυτήν την στιγμή ο Λουτσιάνο δεν είναι τόσο καλά με αυτά που συμβαίνουν, ωστόσο πιστεύω πως θα ξεπεράσει τα προβλήματά του», σχολίασε.

Στεναχωρημένος και... μετέωρος

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος με αυτά που γίνονται στην ζωή του. Από την μία έχει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και θα χρειαστεί περαιτέρω και διαρκή παρακολούθηση.

Εκτός αυτού υπάρχει και το πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και τις διαφορές που έχει μαζί του. Μάλιστα υπήρξαν αρκετοί φίλαθλοι που του έστειλαν στο προσωπικό του site μηνύματα δυσαρέσκειας, τα οποία και τον στεναχώρησαν.

Αντίστοιχα υπήρχαν και... sms αγανάκτησης προς τον Ολυμπιακό. Μηνύματα που καυτηρίαζαν την στάση του πειραϊκού συλλόγου απέναντί του. Πάντως τα περισσότερα μηνύματα που έλαβε ήταν συμπαράστασης, αφού υπάρχει πολύς κόσμος που τον αγαπάει πολύ.

Ο ίδιος ο Γκαλέτι είναι ακόμη μετέωρος στο τι θέλει να κάνει στο μέλλον. Δεν αποκλείεται ν' ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο αλλά οριστικές αποφάσεις δεν έχει πάρει.

Επίκειται συνάντηση μάνατζερ-δικηγόρου

Πέραν τούτου οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σέργκος Πουρσελιάν, που ήδη βρίσκεται στην Μαδρίτη, θα συναντηθεί μες στην επόμενη εβδομάδα με τον δικηγόρο του Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ως προς το ζήτημα με τον Ολυμπιακό. Η συνάντηση αυτή θα γίνει κατόπιν πρωτοβουλίας του Πουρσελιάν που έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Γκαλέτι και με τον Ολυμπιακό και θέλει να συμβάλλει ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Αναχωρεί για Αργεντινή

Ο ίδιος ο Γκαλέτι είναι ακόμη στην Αθήνα. Θ' αναχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας για την Αργεντινή έτσι ώστε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους. Εκεί θα μπορέσει να ηρεμήσει και να σκεφτεί πιο καλά για τις επόμενές του κινήσεις.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!