tromaktiko: Απαντηση προς καπνιστη που νοιωθει ρατσισμο

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Απαντηση προς καπνιστη που νοιωθει ρατσισμο



Κυριε φανατικε θεριακλη
Η προσπαθεια σου να παρουσιασεις εναν καπνιστη και εναν μη καπνιστη σαν δυο ισοτιμες παρουσιες στον ιδιο χωρο ειναι αποτυχημενη και ματαιη.
Δεν μπορεις να μιλας και για τους δυο με ισους ορους και ο λογος θα ειναι παντα ενας και καταλυτικος: Εσυ, περα απο τη ζημια που προκαλεις στον εαυτο σου (δηλωνοντας περηφανα οτι η αυτοκαταστροφη ειναι δικαιωμα σου - κατι που δεν αρνουμαι), κανεις αποδεδειγμενα ζημια και στο μη καπνιστη. Ο μη καπνιστης ομως δεν κανει καμια ζημια σε σενα!!!
Ηταν πολυ αποδυναμωτικο για τα επιχειρηματα σου να φανερωσεις το πραγματικο ποιον σου λεγοντας οτι αν δεν τους αρεσει ο καπνος στις καφετεριες καλα θα κανουν οι μη καπνιστες να μεινουν σπιτι τους. Μ' αυτο που ειπες σιγουρα αδικεις αλλους, πιθανον πολυ πιο ευγενικους και πολιτισμενους καπνιστες, που προσπαθουν να βρουν πως θα αντιμετωπισουν την κατασταση χωρις υστεριες και επιθετικοτητα και μπουρδολογιες περι ρατσισμου, τον οποιο απ' οτι καταλαβα μαλλον εσυ κρυβεις μεσα σου για οποιον δεν εχει το προβλημα σου.

Αν λοιπον δεν μπορεις να συνυπαρχεις στον ιδιο χωρο με τους μη καπνιστες, γιατι το οποιοδηποτε υπουργειο εκρινε οτι κατι τετοιο ειναι μη εφαρμοσιμο, καλα θα κανεις να κατσεις ΕΣΥ στο σπιτι σου να καπνισεις οσο θελεις. (Ελπιζω μονο να μη βρισκονται και παιδια εκει μεσα!)
Υπαρχει και η λυση του να βγαινεις στο δρομο καθε δεκα λεπτα, οπως και να το κοψεις βεβαια!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!