tromaktiko: Η "δημοσιογράφος" που είχε εξαπατήσει τον Πασχάλη Τερζή!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η "δημοσιογράφος" που είχε εξαπατήσει τον Πασχάλη Τερζή!



ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζεται ο Πασχάλης Τερζής στην Πάτρα! Και όχι τυχαία! Γιατί, όπως εκμυστηρεύτηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και την συνέντευξη που έδωσε στο Δημαρχείο, είχε απογοητευθεί από μία πανούργα γυναίκα που τον είχε εξαπατήσει πριν από αρκετά χρόνια!
Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος", σύμφωνα με τον Πασχάλη Τερζή, επρόκειτο για μία Μαρία (δεν θυμάται τα υπόλοιπα στοιχεία της) η οποία μάλιστα εμφανίστηκε ενώπιων του παριστάνοντας τη δημοσιογράφο! Του είπε μάλιστα πως είχε μία περίπτωση με τρία παιδιά ανήλικα που είχαν οικονομικό πρόβλημα και τον έπεισε να κάνει μία δωρεάν συναυλία στην Πάτρα προκειμένου να βοηθηθεί η συγκεκριμένη οικογένεια. Ο Πασχάλης Τερζής συγκινήθηκε από τον τρόπο που του παρουσίασε το θέμα και όντας ευαισθητοποιημένος είπε το ναι. Όμως της ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να βρεθούν χρήματα από χορηγούς για την πληρωμή των υπολοίπων εξόδων, όπως την ορχήστρα, τη σκηνή, το γήπεδο κ.λπ. Η «δημοσιογράφος» (που τελικά δεν ήταν) τον διαβεβαίωσε πως αναλάμβανε τα πάντα εκείνη! Η συναυλία διοργανώθηκε, είχε μεγάλη επιτυχία, όμως. προς μεγάλη έκπληξη του λαϊκού μας βάρδου, τα έξοδα δεν είχαν πληρωθεί! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η γυναίκα... είχε εξαφανιστεί! Μάταια ο Πασχάλης Τερζής την αναζητούσε! Άφαντη η δαιμόνια γυναίκα. Τι να κάνει και ο τραγουδιστής για να μη γίνει ρεζίλι τόσο στους μουσικούς όσο και στους τεχνικούς σκηνής αλλά και στους υπεύθυνους του γηπέδου αναγκάστηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα... από την τσέπη του! Όμως η γυναίκα τον είχε ξεγελάσει και είχε «τσεπώσει» εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές από την πώληση των εισιτηρίων της συναυλίας! Ο Πασχάλης Τερζής το... φύσαγε και δεν κρύωνε! Και από τότε... ούτε που ήθελε να ακούσει για Πάτρα!
Η συναυλία... που θα αφήσει εποχή!

Τώρα, όμως, του δόθηκε η ευκαιρία να αποκαταστήσει την σχέση του με την πόλη. Θα τραγουδήσει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 9 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Μανώλη Λιδάκη και την Μελίνα Ασλανίδου σε μία συναυλία... που αναμένεται να αφήσει εποχή! Αυτή τη φορά η συναυλία γίνεται και με τη στήριξη της αντιδημαρχίας πολιτισμού του δήμου Πατρέων. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από το παραπάνω «κακό» προηγούμενο, ο Πασχάλης Τερζής θυμήθηκε και κάτι ευχάριστο στην πρώτη του μετά από χρόνια επαφή με την Πάτρα. Συνάντησε τον αντιδήμαρχο Άμπετ Χασμάν, ο οποίος -ως φοιτητής στη Θεσσαλονίκη- δούλευε σερβιτόρος στο μαγαζί που τραγουδούσε ο νεαρός τότε Πασχάλης Τερζής.
http://www.dete.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!