tromaktiko: Η συμβουλή του Κόμπι στον Καρμέλο

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η συμβουλή του Κόμπι στον Καρμέλο



Ο Καρμέλο Άντονι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ντένβερ. Ο Κόμπι Μπράιαντ συμβουλεύει τον φίλο του να δώσει τη συγκατάθεσή του για να πάει εκεί που πραγματικά θέλει και να μη φύγει απλώς για να αφήσει τους Νάγκετς.
«Θα δούμε αν θα υπογράψει μια λογική επέκταση συμβολαίου κι αν θα είναι 100% ευτυχισμένος εκεί που θέλει να πάει. Αν όχι, μην φύγεις απλώς για να ξεφύγεις. Σιγουρέψου πως είναι μία κίνηση που θα σε ευχαριστήσει και θα είσαι άνετα μαζί της», είπε στο «Yahoo! Sports» ο All Star γκαρντ των Λέικερς και συνέχισε:

«Είμαι πιο κοντά μαζί του από κάθε άλλον από την Ολυμπιακή ομάδα. Η συμβουλή μου είναι να κάνει αυτό που νιώθει πως είναι σωστό γι᾿ αυτόν και για την οικογένειά του. Από εκεί αρχίζουν όλα. Πρέπει να είναι ευτυχισμένος με αυτό που θα αποφασίσει, γιατί αν η καρδιά σου δεν είναι εκεί που πρέπει, τότε θα έχει κάνεις τη μισή δουλειά. Δεν το θες αυτό. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες. Πρέπει απλώς να κάνει αυτό που είναι σωστό για σένα».

Τα τελευταία σενάρια θέλουν τους Νάγκετς να ετοιμάζουν ανταλλαγή για να βρεθεί ο «Μέλο» στους Νετς, αλλά σύμφωνα με το hoopsworld.com εκείνος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να παραχωρηθεί στους Νικς κι εξακολουθεί να πιέζει για την υλοποίηση της επιθυμίας του.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!